Sarmale pane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Sarmale în frunză de varză la slow cooker"

    Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei.

    Vasul se ia de pe foc şi se adaugă carnea tocată, orezul,

    oul, pasta de tomate. Se amestecă toate şi se condimentează cu sare şi piper.

    Pe fundul vasului de la slow cooker se pune un strat de varză tocată,iar deaspura se pun beţele de cimbru.

    Se înfăşoară sărmăluţele şi se aranjează în vasul ceramic.

    Deasupra se pune un alt strat de varză tocată.

    Se toarnă sosul de roşii, cât să acopere totul,

    se acoperă cu capac, se fixează vasul la putere maximă şi se lasă aproximativ 4 ore.

    Se servesc cu smântână şi ardei iute.

    Sarmale în frunză de varză la slow cooker
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Sarmalele gata făcute, se trec prin făină, apoi prin ou

şi la final prin pesmet

şi se prăjesc în ulei încins, până se rumenesc pe toate părţile.

Se scot pe un şervet pentru a absorbi surplusul de ulei.

Etichete: sarmale
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ton la grătar cu salsa de roșii Ton la grătar cu salsa de roșii

Rețeta mai nouă   Magiun de prune Magiun de prune

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro