Somn la cuptor cu influențe indiene

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pisează usturoiul.

Ghimbirul se toacă mărunt.

Ardeiul iute uscat se mojarează.

Se amestecă toate.

Se adaugă turmeric,

garam masala,

ulei

și suc de lămâie.

Amestecul rezultat se adaugă peste rondelele de pește și se lasă pentru a ca peștele să preia aromele.

Se transferă într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 220 grade și se lasă aproximativ 40 minute.

Se servește cald alături de o porție de orez.

Etichete: somn | peste
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cocktail de merişoare, portocale şi grepfruit Cocktail de merişoare, portocale şi grepfruit

Rețeta mai nouă   Iepure cu arome italiene Iepure cu arome italiene

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro