Souvlaki de pui - frigărui de pui în stil grecesc

(Frigărui de pui în stil grecesc)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se face un amestec din ulei de măsline, oţet, suc de lămâie, oregano, sare şi piper.

Usturoiul se pisează şi se adaugă şi el amestecului de mai sus.

Pulpele de pui se taie cubuleţe.

Deasupra se toarnă dressingul pregătit şi se amestecă bine.

Se acoperă şi se lasă la rece pentru 2 ore. Apoi se pun pe beţe de frigărui.

Pe grillul încins, uns cu ulei, se pun frigăruile şi se lasă să se rumenească pe toate părţile.

Souvlaki se serveşte imediat, alături de orice garnitură şi sos tzatziki.

Etichete: frigarui | pulpe de pui
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Penne cu mazăre la cuptor Penne cu mazăre la cuptor

Rețeta mai nouă   Spanakopita - plăcintă cu spanac si brânză feta Spanakopita - plăcintă cu spanac si brânză feta

publicitate
Comentarii (9)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro