Ciorbă de găină de țară cu tăiței rapizi de casă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sare.


Se lasă să fiarbă timp de 30-40 de minute, în oala cu presiune, apoi se adaugă legumele tăiate cubuleţe.



Ouăle se bat cu puţină sare.


Se adaugă făină, atât cât să se obţină o compoziţie groasă ca o smântână.


Compoziţia se pune într-o pungă, care se găureşte la un colţ.


După ce au fiert şi legumele, adică după aproximativ 15-20 de minute, se adaugă roşiile decojite


şi borşul fiert în prealabil.


La final se adaugă tăiţeii din pungă.


Se lasă să fiarbă 10 minute, apoi se ia oala de pe foc şi se adaugă verdeaţa.


Se serveşte fierbinte.


Etichete: ciorba | gaina | taitei
(18 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • 10

  Rețeta mai veche Friptură de porc cu bulion la cuptor Friptură de porc cu bulion la cuptor

Rețeta mai nouă   Cambulă cu lămâie la cuptor Cambulă cu lămâie la cuptor

publicitate
Comentarii (16)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro