Porc cu sos de smântână şi muştar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc se taie cubuleţe mici.

Se pun bucăţile de porc în oala de fiert la presiune, apoi adăugăm ceapa tăiată mărunt.



Se pune uleiul peste ele şi un pahar cu apă.


Totul se pune pe foc până când începe să fiarbă, apoi se acoperă cu capacul şi se lasă pe foc încă 30 de minute.


Se adaugă vinul,

smântâna,

muştarul,

se condimentează cu sare, piper, boia

şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri.

Se mai fierbe pentru 10 minute.

Se serveşte caldă.


Etichete: porc | smantana | mustar
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Caltaboşi Caltaboşi

Rețeta mai nouă   Cârnaţi din carne de porc şi carne de oaie Cârnaţi din carne de porc şi carne de oaie

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro