Roşii cu pulpă de curcan
Pulpa de curcan se taie cubuleţe şi se căleşte în puţin ulei de măsline.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2055/description/4e383788c5b10.jpg)
Când carnea a devenit albicioasă, se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi se călesc împreună.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2055/description/4e38378bd9ba1.jpg)
Usturoiul se pisează şi se adaugă peste sosul preparat. Dacă este nevoie se mai poate adăuga o cană de apă sau supă de pasăre. Se condimentează cu sare şi piper şi se adaugă foile de dafin.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2055/description/4e38378adddbd.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2055/description/4e38378cd2201.jpg)
Se lasă să fiarbă până când carnea este gata.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2055/description/4e38378dccc1e.jpg)
Se poate servi alături de piure de cartofi.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2055/description/4e38378ed39db.jpg)