Borş de peşte

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se pun la  fiert legumele tăiate în patru.



Se adaugă tacâmurile (coloana peştelui) şi capurile de peşte.


Se fierb circa o oră.


Se scot tacâmurile şi legumele, se separă.


Legumele se taie mărunt, se pun în oală.

Se adaugă capurile şi peştele tăiat bucăţi mari.


Se fierbe până se desprinde aripa peştelui.


Se adaugă borşul fiert, oţetul, leuşteanul, eventual o lingură bulion.

Se mai dă într-un clocot.


Etichete: bors | peste | ciorba
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Dulceaţă din flori de salcâm Dulceaţă din flori de salcâm

Rețeta mai nouă   Stufat de pui Stufat de pui

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro