Friptură de porc la oala sub presiune

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pune ulei pe fundul oalei sub presiune. Se încinge puţin.

Se adaugă carnea.

Se prăjeşte carnea puţin pe fiecare parte (1-2 minute).

Se adaugă vin, sare, piper, cimbru, rozmarin şi usturoi tăiat mărunt.


Se adaugă apă cât să fie 1-2 degete deasupra cărnii.

Se pune capacul, se dă focul mare până ce se formează presiune în oală.
Se dă focul la economic şi se închide supapa de presiune.
În 30-45 minute friptura este gata.

Se poate servi cu piure de cartofi sau cartofi la cuptor.

Etichete: friptura
(15 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • O adevarata delicatesa obtinuta fara prea multa munca.

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro