• Pilaf roşu cu legume

    Pilaf roşu cu legume

    Se curăţă legumele şi se spală. Se căleşte ceapa. După ce devine sticloasă se pun rădăcinoasele. Apoi…

  • Lebede cu frişcă

    Lebede cu frişcă

    Se fierbe apa într-un vas cu untul, sarea şi zahărul. Se cerne făină pe o hartie albă şi, în momentul…

  • Ciorbă de cartofi de post

    Ciorbă de cartofi

    Se rad morcovul, pătrunjelul, ceapa, ţelina. Se călesc în puţin ulei. Se pun la fiert cartofii tăiaţi cuburi…

  • Ciorbă rădăuţeană

    Ciorbă rădăuţeană

    Se pune pieptul la fiert cu 1 lingură de sare cu vârf. Se curăţă şi se taie legumele în felii mari. Acestea…

  • Friptură de porc cu sos caramel

    Friptură de porc cu sos caramel

    Carnea de porc (de preferat poală de porc) se taie bucăţele mici, cât o îmbucătură. Se căleşte fără…

  • Saramură de aripioare

    Saramură de aripioare

    Pe tablă sau pe grătar se prăjesc aripioarele de pui cu sare. După ce se prăjeşte, se lasă la răcit puţin…

  • Gogoșari în bulion

    Gogoșari în bulion

    Se spală şi se curăţă gogoşarii. Se taie peştişori. Se pun la fiert: 4 linguri sare, 2 linguri zahăr,…

  • Gogoșari în oțet

    Gogoșari în oțet

    Gogoşarii se spală şi se taie felii pentru a se aranja mai bine în borcan. Într-un borcan se aranjează felii…

  • Castraveţi murați în saramură

    Castraveţi murați în saramură

    Se spală bine castraveţii în apă rece. Se curăţă usturoiul. Se curăţă hreanul şi se taie felii subţiri,…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro