Ficăţei de pui cu struguri

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
Ficăţeii se spală cu apă rece şi se taie pe jumătate. 
Se încălzeşte untul în tigaie şi se prăjesc ficăţeii pentru câteva minute. 
Se scot pe hârtie absorbantă. 
Se adaugă vinul roşu şi supa de pui (apa) în tigaia în care s-au prăjit ficăţeii. 
Se ia de pe foc şi se strecoară print-o sită. Sosul se păstrează. 
Se pune sosul din nou în tigaie, se adaugă smântâna, condimentele şi se fierbe 5 minute. 
Se adaugă strugurii şi se mai fierbe încă 5 minute. 
Sosul obţinut se toarnă peste ficăţei. 
Se pot servi cu garnitură de cartofi la cuptor. 

Tot pentru provocarea lunii octombrie, preluăm strugurii din recolta de toamnă şi îi introducem într-un preparat delicios. 

(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ghiveci de legume Ghiveci de legume

Rețeta mai nouă   Brioşe tiramisu Brioşe tiramisu

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro