• Plăcintă cu brânză telemea și iaurt

    Plăcintă cu brânză telemea și iaurt

    Pentru umplutură: Brânza telemea se dă prin răzătoarea mare şi se amestecă cu ouăle. Foile Făina se amestecă…

  • Plăcintă cu brânză telemea și iaurt

    Plăcintă cu brânză telemea și iaurt

    Pentru umplutură: Brânza telemea se dă prin răzătoarea mare şi se amestecă cu ouăle. Foile Făina se amestecă…

  • Plăcintă cu brânză telemea și iaurt

    Plăcintă cu brânză telemea și iaurt

    Pentru umplutură: Brânza telemea se dă prin răzătoarea mare şi se amestecă cu ouăle. Foile Făina se amestecă…

  • Cuiburi de ou în legume la tigaie

    Cuiburi de ou în legume la tigaie

    Ceapa se taie peştişori, usturoiul se taie mărunt şi se călesc împreună în puţin ulei. Ardeiul se taie…

  • Omletă cu roşii şi mozzarella

    Omletă cu roşii şi mozzarella

    Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei (1-2 linguri). Roşia se taie în patru, se…

  • Prăjitură cu prune şi scorţişoară

    Prăjitură cu prune şi scorţişoară

    Se amestecă făina cu praful de copt, sarea şi scorţişoara. Untul se mixează. Se adaugă zahărul şi se…

  • Plăcintă cu brânză în aluat foietaj

    Plăcintă cu brânză în aluat foietaj

    Făina (400 g) se amestecă cu 2 gălbenuşuri, iaurtul, apa carbogazoasă şi un praf de sare. Se obţine un…

  • Nuci

    Nuci

    Ouăle se bat cu zahărul. Se adaugă untura, uleiul, oţetul, praful de copt sau amoniacul stins cu zeamă de…

  • Tiropita

    Tiropita

    Untul se pune pe foc până se topeşte. Brânza feta se amestecă cu brânza proaspată şi ouăle. Se ia câte…

  • Salată de cod cu legume

    Salată de cod cu legume

    Codul se fierbe, apoi se taie mărunt. Se amestecă cu ardeiul copt tăiat fâşii şi se potriveşte de sare,…

  • Prăjitură cu brânză dulce şi fructe

    Prăjitură cu brânză dulce şi fructe

    Untul sau margarina se amestecă cu mixerul la viteză maximă. Se adaugă zahărul, zahărul vanilat şi sarea.…

  • Ruladă pufoasă cu căpşuni

    Ruladă pufoasă cu căpşuni

    Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Făina se amestecă cu amidonul şi praful de copt. Albuşurile se bat…

  • Brownies cu fructe de pădure

    Brownies cu fructe de pădure

    Ciocolata, untul tăiat bucăţi şi zahărul se pun pe foc. Se ţin la foc mic până se obţine un amestec omogen.…

  • Tortilla cu spanac

    Tortilla cu spanac

    Cantităţile sunt pentru 2 porţii. Spanacul se spală foarte bine în apă rece, apoi se opăreşte timp de…

  • Şniţele din piept de curcan umplute cu caşcaval

    Şniţele din piept de curcan umplute…

    Pieptul de curcan se taie în fileuri subţiri. Fiecare fileu se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se presară…

  • Gogoşele cu flori de salcâm

    Gogoşele cu flori de salcâm

    Se pregăteşte un aluat mai gros decât aluatul de clătite. Ouăle se bat cu zahărul vanilat. Se adaugă apoi…

  • Prăjitură deliciu

    Prăjitură deliciu

    Într-o tavă se pun cele 300 g de nuci şi se dau la cuptor la 200 grade timp de 5-7 minute. Se scot din cuptor…

  • Prăjitură cu gem şi glazură de albuş

    Prăjitură cu gem şi glazură de albuş

    Se amestecă bine gălbenuşurile cu zahărul, apoi se adaugă făina, smântâna şi praful copt. Se obţine…

  • Salată Niçoise

    Salată Niçoise

    Cartofii se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Ouăle se fierb şi ele. Se pregăteşte dressingul pentru…

  • Prăjitura albinuţa

    Prăjitura albinuţa

    Se amestecă ouăle cu zahărul, laptele, mierea şi ouăle. Se pun la foc mic şi se amestecă continuu până…

  • Brioşe cu miere de albine

    Brioşe cu miere de albine

    Se amestecă făina cu praful de copt, bicarbonatul şi sarea. Oul se bate, se pune mierea şi se amestecă bine.…

  • Rulouri din carne de vită

    Rulouri din carne de vită

    Această mâncare, pe numele ei originar Bragioli, este o mâncare tradiţională din Malta. Se realizează nişte…

  • Rulouri din carne de vită

    Rulouri din carne de vită

    Această mâncare, pe numele ei originar Bragioli, este o mâncare tradiţională din Malta. Se realizează nişte…

  • Salată de leurdă cu porumb dulce

    Salată de leurdă cu porumb dulce

    Leurda se spală cu apă rece, se îndepărtează codiţele şi se toacă mărunt. Ouăle se fierb, se curăţă…

  • Ouă scoţiene

    Ouă scoţiene

    Carnea se amestecă cu toate condimentele, cu oul întreg şi cu pesmetul. Se omogenizează totul. Ouăle fierte…

  • Ouă scoţiene

    Ouă scoţiene

    Carnea se amestecă cu toate condimentele, cu oul întreg şi cu pesmetul. Se omogenizează totul. Ouăle fierte…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro