-
Cannelloni cu broccoli și conopidă
Spălăm și curățăm conopida și broccoli, apoi le separăm inflorescențele. Le punem la opărit. Într-un…
-
Paste cu roșii și sparanghel
Se fierb pastele urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Apoi se scurg de apa în care au fiert și se clătesc…
-
Cod în crustă de pesmet la cuptor
Într-o tavă de cuptor se pune codul tăiat fileuri. Acesta se condimentează cu sare, piper și se unge cu puțin…
-
Cannelloni cu spanac și ricotta
Ceapa și usturoiul se taie mărunt și se călesc în 2 linguri de ulei. Se adaugă apă cât să le acopere…
-
Rulouri cu cremă de brânză și ardei…
Busuiocul se taie mărunt și se adaugă peste crema de brânză. Măslinele se taie rondele și se pun și ele…
-
Penne quatro formaggi
Laptele se pune pe foc, iar când începe să fiarbă se adaugă smântâna și brânzeturile (cea cu mucegai…
-
Tagliatelle cu șuncă, brânză și…
Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert se scurg și…
-
Pâine cu măsline verzi
Măslinele verzi se taie mărunt. Ardeiul roşu se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie şi ea. Făina se amestecă…
-
Chec aperitiv
Baconul se taie cubuleţe şi se prăjesc până devin crocante. Se adaugă măslinele tăiate feliuţe subţiri…
-
Tartă cu ciuperci și pesto
Aluatul foietaj se împarte în 9 pătrate. care se ung cu sos pesto. În fiecare pătrat de foietaj se pun câte…
-
Tarta ratatouille
Se amestecă făina cu untul, 1/2 linguriţă sare, 2 linguri de ierburi uscate şi un ou. Se obţine un aluat…
-
Penne cu fasole roşie
Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Salamul tăiat fâşii se prăjeşte. Se adaugă roşiile…
-
Tagliatelle cu sos carbonara
Pastele se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Șunca se taie fâșii subțiri și se pune la…
-
Cannelloni cu carne de pui şi sos de…
Se pune uleiul în tigaie şi se căleşte ceapa, ardeiul iute şi morcovii tăiaţi rondele. Dupa ce s-au călit…
-
Budincă de pui
Se fierbe carnea de pui şi se taie fâşii. Ouăle se bat cu smântâna, adăugându-se sarea şi piperul. Se…
Reţete cu "parmezan"