• Tort Tiramisu

    Tort Tiramisu

    Albuşurile se separă de gălbenuşuri şi se bat bine până se obţine o bezea tare. Gălbenuşurile se bat…

  • Tort diplomat cu struguri

    Tort diplomat cu struguri

    Ouăle se amestecă cu zahărul, şi se mixează pe baie de apă până devin o cremă de consistenţa unei smântâni.…

  • Prăjitură Rigo

    Prăjitură Rigo

    Blatul se taie în două. Peste primul blat se pune jumătate din cremă. Se întinde uniform. Pişcoturile se…

  • Tort cu prune şi pişcoturi de şampanie

    Tort cu prune şi pişcoturi de şampanie

    Prunele se spală, se îndepărtează sâmburii, apoi se pun la fiert cu zeama rezultată de la cele 2 portocale…

  • Tiramisu cu ciocolată

    Tiramisu cu ciocolată

    Pişcoturile se înmoaie în cafea, se alternează un strat de pişcoturi cu un strat de cremă ganache sau cremă…

  • Tiramisu cu fructe de pădure

    Tiramisu cu fructe de pădure

    Se prepară crema de mascarpone astfel: se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se bat cu mascarpone…

  • Bavareză cu ciocolată

    Bavareză cu ciocolată

    Ouăle se bat cu zahărul. Se pune vasul pe foc şi se adaugă ciocolata înmuiată în lapte călduţ şi gelatina…

  • Tiramisu cu ness

    Tiramisu cu ness

    Se face 0.5 l ness dulce. Se lasă la răcit. Se înmoaie pişcoturile în ness. Se bat albuşurile spumă cu…

  • Şarlotă de vanilie şi rom

    Şarlotă de vanilie şi rom

    1/2 lapte se pune la fiert cu zahărul. În cealaltă jumătate de lapte se amestecă făină fără a face cocoloaşe.…

  • Tort din pişcoturi de şampanie cu cremă de banane

    Tort din pişcoturi de şampanie cu…

    Se striveşte miezul bananelor cât mai bine posibil, se amesteca cu 100 g frisca. O jumătate din cantitatea…

  • Tort de portocale

    Tort de portocale

    Se amestecă 6 gălbenuşuri cu 350 grame zahăr şi se freacă până se topeşte zahărul. Se amestecă cu 1/2…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro