- 
					
					
						
																	
					
					Macrou marinat prin fierbere
Se curăţă macroul şi se spală. Se taie rondele. Se pun într-o cratiţă împreună cu morcovul tăiat rondele,…
 - 
					
					
						
																	
					
					Iahnie de fasole cu afumătură
Fasolea se curăţă şi se spală. Se poate pune la muiat de cu seară. A doua zi se aruncă apa, se clăteşte…
 - 
					
					
						
																	
					
					Sos de roşii pentru fripturi
Se pasează roşiile, separându-se de coajă şi de seminţe. Se pune sucul obţinut la fiert. Se fierbe până…
 - 
					
					
						
																	
					
					Ficăţei de pui pane
Se bat ouăle. Se amestecă cu făina şi se condimentează. Se pregătesc ficăţeii (se spală, se curăţă…
 - 
					
					
						
																	
					
					Saramură de aripioare
Pe tablă sau pe grătar se prăjesc aripioarele de pui cu sare. După ce se prăjeşte, se lasă la răcit puţin…
 - 
					
					
						
																	
					
					Sarmale în frunză de viţă
Carnea tocată se amestecă cu ceapa tocată, mărarul, orezul spălat, sare, piper, condimente pentru sarmale,…
 - 
					
					
						
																	
					
					Gogoșari în bulion
Se spală şi se curăţă gogoşarii. Se taie peştişori. Se pun la fiert: 4 linguri sare, 2 linguri zahăr,…
 - 
					
					
						
																	
					
					Gogoșari în oțet
Gogoşarii se spală şi se taie felii pentru a se aranja mai bine în borcan. Într-un borcan se aranjează felii…
 - 
					
					
						
																	
					
					Castraveţi murați în saramură
Se spală bine castraveţii în apă rece. Se curăţă usturoiul. Se curăţă hreanul şi se taie felii subţiri,…
 
							 Reţete cu "sare"
						
					
																	
																	
																	
																	
																	
																	
																	
																	
																	









