Rasol de curcan

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Aripa de curcan se pune la fiert cu sare, se spumează,

apoi se adaugă celelalte condimente şi se fierbe timp de 30 de minute la presiune.

Se adaugă legumele: cartofii tăiaţi în patru, morcovul întreg, ceapa întreagă, ţelina tăiată în două.

şi se mai lasă să fiarbă timp de 15 minute, tot la presiune.

Se serveşte cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi cu roşii.


Etichete: rasol | curcan
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Cu hrean e si mai buna.

  • Este foarte buna cu hrean.Incercati.

  Rețeta mai veche Fursecuri cu alune şi ciocolată Fursecuri cu alune şi ciocolată

Rețeta mai nouă   Pulpă de căprioară cu sos de soia la slow cooker Pulpă de căprioară cu sos de soia la slow cooker

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro