Creier măcelăresc

(Creier de porc cu ouă scrob)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se bat cu sare şi piper.

Se adaugă creierul spălat şi curăţat de pieliţe.

Verdeaţa se toacă mărunt.

Se adaugă peste ouă şi se amestecă.


Ceapa se taie solzişori.

Se căleşte în ulei de măsline până se aureşte.

Se pune amestecul de ouă.

Se amestecă bine până este făcut creierul.

La final se adaugă sucul de lămâie.

Se serveşte cald, alături de murături.


Etichete: creier | ceapa | scrob
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • in ouale batute eu am adaugat si 2 paharele de lapte produsul final fiind mai pufos

  Rețeta mai veche Baba Ghanoush Baba Ghanoush

Rețeta mai nouă   Ciuperci pleurotus pane Ciuperci pleurotus pane

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro