-
Saramură de biban
Pe tablă sau pe grătar se prăjeşte peştele uns cu sare. După ce se prăjeşte, se lasă la răcit puţin…
-
de Crăciun
Cârnaţi din carne de porc şi vită
Cârnaţii de casă sunt preparaţi iarna, cel mai des în apropierea Crăciunului. Procesul e simplu, se face…
-
Macrou cu roșii, usturoi și lămâie…
Peştele se curăţă şi se presară cu sare. Se lasă aşa o jumătate de oră. După expirarea timpului, se…
-
Pui muntenesc cu sos
Se pune uleiul într-o cratiţă, apoi se adaugă pulpele de pui spălate şi puţină apă, astfel încât să…
-
Rasol de raci
Se pun legumele la fiert împreună cu condimentele. Se spală racii bine în mai multe ape, după care se curăţă…
-
Pui cu sticlă la cuptor
Se aprinde cuptorul la foc moderat. Se spală puiul şi se scurge bine de apă, după care se condimentează cu…
-
Friptură de căprioară
Carnea de căprioară se lasă la marinat în soluţia preparată astfel: - morcovul, ţelina şi ceapa se taie…
-
Pui cu ciuperci şi smântână
Carnea de pui se taie bucăţele mici, se condimentează cu sare, piper, cimbru, boia. Se încing 2 linguri ulei,…
-
Saramură de aripioare
Pe tablă sau pe grătar se prăjesc aripioarele de pui cu sare. După ce se prăjeşte, se lasă la răcit puţin…
Reţete cu "cimbru"