• Saramură de biban

    Saramură de biban

    Pe tablă sau pe grătar se prăjeşte peştele uns cu sare. După ce se prăjeşte, se lasă la răcit puţin…

  • Cârnaţi din carne de porc şi vită de Crăciun

    Cârnaţi din carne de porc şi vită

    Cârnaţii de casă sunt preparaţi iarna, cel mai des în apropierea Crăciunului. Procesul e simplu, se face…

  • Macrou cu roșii, usturoi și lămâie la cuptor

    Macrou cu roșii, usturoi și lămâie…

    Peştele se curăţă şi se presară cu sare. Se lasă aşa o jumătate de oră. După expirarea timpului, se…

  • Pui muntenesc cu sos

    Pui muntenesc cu sos

    Se pune uleiul într-o cratiţă, apoi se adaugă pulpele de pui spălate şi puţină apă, astfel încât să…

  • Rasol de raci

    Rasol de raci

    Se pun legumele la fiert împreună cu condimentele. Se spală racii bine în mai multe ape, după care se curăţă…

  • Pui cu sticlă la cuptor

    Pui cu sticlă la cuptor

    Se aprinde cuptorul la foc moderat. Se spală puiul şi se scurge bine de apă, după care se condimentează cu…

  • Friptură de căprioară

    Friptură de căprioară

    Carnea de căprioară se lasă la marinat în soluţia preparată astfel: - morcovul, ţelina şi ceapa se taie…

  • Pui cu ciuperci şi smântână

    Pui cu ciuperci şi smântână

    Carnea de pui se taie bucăţele mici, se condimentează cu sare, piper, cimbru, boia. Se încing 2 linguri ulei,…

  • Saramură de aripioare

    Saramură de aripioare

    Pe tablă sau pe grătar se prăjesc aripioarele de pui cu sare. După ce se prăjeşte, se lasă la răcit puţin…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro