-
Fasole cu ciolan la cuptor
Se pune fasolea la fiert pentru 10-15 minute. Se scurge apa în care a fiert. Se pune din nou la fiert în altă…
-
Ficăței de pui cu ceapă
Ficăţeii de pui se spală foarte bine cu apă rece, apoi se pun într-un castron şi se acoperă cu lapte. Se…
-
Ravioli cu brânză, şuncă, piept…
Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se scurg de zeama…
-
Rulouri de cârnați în aluat foietaj
Aluatul de foietaj se întinde pe suprafaţa de lucru tapetată cu făină. Aluatul se întinde cu sucitorul,…
-
Curcan la cuptor în sos de muştar
Se prepară o soluţie de marinare din vin, rozmarin, maghiran, cimbru, sare, piper şi cele trei tipuri de muştar.…
-
Penne cu ciuperci şi carne de porc…
Condimentele se călesc într-o lingură de ulei de măsline. Se adaugă apoi ceapa, ardeiul şi usturoiul, toate…
-
Şalău pe pat de legume la cuptor
Rondele de şalău preparate la cuptor pe un pat de roşii cu ceapă, cartofi şi cu un sos de roşii, usturoi,…
-
Ciocănele cu portocală şi lămâie
Ciocănelele se curăţă de piele, se crestează, iar în crestături se pun feliuţe subţiri de portocală.…
-
Friptură de vită în sos de roșii…
Carnea de vită tăiată fileuri subţiri se aranjează într-un singur strat într-un vas termorezistent uns…
-
Rulouri cu şuncă şi caşcaval
Ardeiul şi ceapa se curăţă şi se dau prin robot. Pasta rezultată se amestecă cu muştarul, se condimentează…
-
Friptură de curcan cu sos de vin la…
Pulpele de curcan se spală cu apă rece, se usucă cu şerveţele de hârtie, apoi se crestează cu ajutorul…
-
Mușchi de vită cu bere la cuptor
Muşchiul de vită se taie rondele şi se spală cu apă rece. După aceea se condimentează şi se unge cu muştar,…
-
Carne de porc cu ciuperci și bulion
Carnea de porc se fierbe pentru 20 de minute în apă cu sare, apoi se taie cubuleţe. Se călesc în puţin ulei.…
-
Cartofi cu pulpă de curcan la cuptor
Mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt se amestecă cu cimbru, sare, piper şi ulei. Prin amestecul obţinut…
-
Cartofi evantai cu pulpă de curcan
Cartofii se curăţă şi se taie în formă de evantai. În fiecare tăietură se pune o felie de kaizer, o felie…
-
de post
Legume mexicane
Ceapa, morcovul şi ardeiul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi fasolea…
-
Macrou în sos alb la cuptor
Peştele se curăţă şi se taie în bucăţi late de 2 cm. Se presară cu sare şi se lasă aşa 20 de minute.…
-
Plachie de peşte
Peştele se curăţă de solzi şi de intestine şi se spală foarte bine. Se taie în bucăţi potrivit de mari…
-
de post
Mâncare de fasole boabe
Boabele de fasole se spală şi se pun la fiert. După ce a început să fiarbă, se mai lasă 10 minute şi apoi…
-
Pulpe de pui cu rozmarin şi suc de…
Fiecare pulpă de pui se crestează cu ajutorul unui cuţit şi se împănează cu frunze de rozmarin. Se condimentează…
-
Cartofi cu porc la cuptor
Cartofii şi carnea se taie cubuleţe. Într-un vas termorezistent se pune puţin ulei şi apoi se adaugă carnea…
-
Ficăței de pui cu sos de bulion
Ceapa tăiată mărunt se căleşte în puţin ulei. Când ceapa începe să devină transparentă, se adaugă…
-
Tocăniţă cu ciuperci, afumătură…
Carnea de vacă se taie cubuleţe şi se pune la fiert în apă cu sare timp de 45 de minute. Într-un vas, se…
-
Ciuperci cu ardei
Căliţi ceapa în unt, adăugaţi ardeii tocaţi şi ciupercile tăiate mărunt, cimbrul, sarea şi piperul.…
-
Fazan la cuptor
Fazanul proaspăt vânat, necurățat de pene, se pune la fezandat cu capul în jos, într-o încăpere cu temperatură…
-
Pulpe de pui cu sos de roşii şi ciuperci
Se prepară o soluţie de marinare din vin, ulei, rozmarin, sare şi piper. În această soluţie se pun pulpele…
Reţete cu "cimbru"