-
de post
Ciorbă de fasole cu cimbru
Fasolea se pune la înmuiat în apă rece timp de 2-3 ore. Se pune apoi la fiert, iar când începe să fiarbă…
-
Beef Stroganoff la slow cooker
Cubuleţele de vită, ceapa tăiată rondele, usturoiul tăiat feliuţe, ciupercile tăiate felii, supa de vită,…
-
Somn cu legume gratinate la cuptor
Peştele se curăţă de intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Apoi se taie rondele, se presară…
-
Friptură din pulpă de mistreţ la…
Carnea se pune la marinat pentru 24-48 de ore, astfel: Ţelina se taie felii subţiri. Ceapa se taie solzişori.…
-
Friptură din pulpă de mistreţ la…
Carnea se pune la marinat pentru 24-48 de ore, astfel: Ţelina se taie felii subţiri. Ceapa se taie solzişori.…
-
Păstrăv somonat la cuptor cu lămâie
Peştele se curăţă de solzi şi intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare şi…
-
Friptură de curcan în sos de vin cu…
Se face un amestec de condimente cu sare şi ulei, cu care se ung foarte bine bucăţile de carne. Usturoiul se…
-
Ştiucă în sos de vin şi lămâie…
Rondelele de ştiucă se şterg cu prosop de hârtie. Usturoiul se pisează cu sare, piper şi ulei. Cu această…
-
Somn cu ierburi aromatice la cuptor
Peştele se curăţă, se spală, apoi se taie rondele. Se presară cu sare, piper, şi celelalte ierburi, apoi…
-
Anghilă la cuptor cu roşii şi lămâie
Anghila se curăţă, se îndepărtează pielea, apoi se porţionează. Bucăţile se aranjează într-un vas…
-
Fazan în vin la slow cooker
Baconul se taie fâşii subţiri. Ceapa se toacă mărunt. Fazanul întreg, bine spălat şi uscat, se rumeneşte…
-
Păstrăv în crustă de pesmet la cuptor
Usturoiul se pisează şi se amestecă cu toate condimentele, cu coaja rasă de lămâie şi cu untul. Cu acest…
-
Shakshuka
Ceapa se taie solzişori şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ardeiul gras tăiat fâşii subţiri. şi…
-
Somn cu muştar la cuptor
Se pisează usturoiul, se freacă cu puţin ulei de măsline şi se adaugă muştarul şi condimentele. Se omogenizează.…
-
Scrumbie cu cartofi la cuptor
Scrumbia se curăţă de solzi şi intestine, apoi se taie fileuri. Fileurile de scrumbie se freacă bine cu cimbru,…
-
Pui mănăstiresc
Puiul se porţionează. Potroacele (spate, gât, vârfuri de aripi) se pun la fiert în apă cu sare. Se îndepărtează…
-
Calcan cu suc de lămâie şi portocală…
Lămâia şi portocala se storc, iar sucul lor se amestecă cu condimentele. Acest amestec se pune peste bucăţile…
-
Raţă pe varză
Se pregăteşte o supă de pui din spinare, aripi şi măruntaie. Se pun toate la fiert în apă rece cu sare,…
-
Pui întreg la slow cooker
Usturoiul se curăţă, se pisează. Se adaugă condimentele şi se amestecă. Cu acest amestec se unge puiul…
-
Iepure cu lămâie şi portocală
Pe fundul unui vas termorezistent se pune un strat de legume: ceapa tăiată solzişori, morcov tăiat rondele,…
-
Pulpă de urs în vin alb la slow cooker
Kaizerul tăiat feliuţe se rumeneşte în ulei. Pe fundul vasului ceramic de la slow cooker se aşează ceapa…
-
Coq au vin la slow cooker
Kaizerul se taie fâşii, apoi se căleşte în unt. Se lasă până se rumeneşte bine. Se scot pe o farfurie,…
-
Friptură de porc la cuptor
Carnea de porc se taie bucăţi potrivit de groase. Se condimentează cu sare, piper, cimbru şi ienibahar. Se…
-
de Crăciun
Cârnaţi din carne de porc şi carne…
Carnea se dă prin maşina de tocat, alternând cele trei tipuri. Peste carnea tocată se adaugă condimentele…
-
Carne de porc la grătar
Bucăţile de porc se condimentează cu sare, piper şi cimbru. Pe grătarul uns cu ulei se pun bucăţile de…
-
Friptură de porc în bulion la presiune
Carnea de porc se taie cubuleţe şi se prăjeşte puţin în ulei atât cât carnea să se albească. Se pune…
Reţete cu "cimbru"