-
Tartă cu brânză telemea și roșii
Se amestecă făina cu untul şi un praf de sare. Se frământă până se obţin nişte firimituri. Se adaugă…
-
Vită cu cimbru și boia
Pulpa de vită se pune la fiert cu legumele întregi şi condimentele. Se fierbe timp de o oră, în oala sub…
-
Piept de curcan cu ficăței, ciuperci…
Pieptul de curcan se taie felii potrivit de groase, care se presează cu hârtie absorbantă, şi se presară…
-
Iepure cacciatore
Făina se amestecă cu cimbru, sare şi piper şi se presară peste bucăţile de iepure, care se rumenesc puţin…
-
Ceafă de porc marinată la grătar
Ceafa se taie felii de grosimea unui deget. Bucăţile de carne se aşează într-un vas, se presară cu sare,…
-
Cartofi cu broccoli
Cartofii cu tot cu coajă se pun la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert se lasă să se răcească şi…
-
Doradă cu legume la cuptor
Dorada se curăţă de solzi şi intestine şi se aşează într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei. Ardeiul…
-
Musaca de vinete
Vinetele se taie rondele şi se pun pe grătarul bine încins până se rumenesc. Ceapa se taie mărunt şi se…
-
Sarmale în frunză de varză la slow…
Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei. Vasul se ia de pe foc şi se adaugă carnea tocată, orezul, oul,…
-
Cartofi cu rozmarin şi telemea
Cartofii se curăţă de coajă. Se taie rondele subţiri. Se presară cu sare, piper, cimbru şi rozmarin. Se…
-
Chec aperitiv
Baconul se taie cubuleţe şi se prăjesc până devin crocante. Se adaugă măslinele tăiate feliuţe subţiri…
-
Friptură de miel cu usturoi verde în…
Condimentele se amestecă cu uleiul într-un bol şi se obţine o pastă. Usturoiul verde se taie mărunt şi…
-
Friptură de miel cu mentă
Pulpa de miel se presară cu sare, piper şi cimbru, apoi se pune într-un vas termorezistent. Usturoiul tăiat…
-
de Paşti
Friptură de miel cu miere
Se pregăteşte un amestec de ulei cu miere şi condimente. Se adaugă usturoi pisat. Carnea de miel se crestează,…
-
Coaste de miel cu cartofi la slow cooker
Coastele de miel se prăjesc puţin în 2 linguri de ulei. Se ţin în tigaie până se rumenesc. În vasul ceramic…
-
Friptură de curcan şi porc la tavă…
Pulpa de porc se taie cubuleţe. Usturoiul se taie feliuţe. Pulpele de curcan se împănează cu usturoiul, apoi…
-
Coaste de porc la cuptor
Usturoiul se pisează, se freacă bine cu ulei până se obţine o pastă şi se amestecă cu cimbru, rozmarin…
-
Somon cu sos de portocale la cuptor
Jumătate de portocală se taie felii subţiri, iar cealaltă jumătate se stoarce. Sucul rezultat se amestecă…
-
Iepure cu sos de muştar în stil franţuzesc
Iepurele se tranşează, se presară cu sare. Într-o tigaie se pune untul şi se sotează carnea întorcând-o…
-
Cegă cu ciuperci și vin
Ciupercile shiitake se pun la înmuiat în apă călduţă. Ceapa se taie solzişori, usturoiul se taie rondele…
-
Pulpă de porc la tavă
Usturoiul se pisează cu sare, se adaugă ulei de măsline şi se amestecă bine. Boabele de coriandru se pisează…
-
Friptură de curcan la pungă
Usturoiul se pisează cu sare. Usturoiul pisat se freacă bine cu ulei de măsline, apoi se adaugă cimbrul şi…
-
Pulpă de cerb la slow cooker
Ceapa se taie solzişori şi se pune pe fundul vasului ceramic de la slow cooker. Morcovii se taie rondele şi…
-
Friptură de porc cu bulion la cuptor
Carnea de porc se porţionează. Se unge cu ulei un vas termorezistent. Se aranzeajă bucăţile de carne. Se…
-
Saramură de şalău
Se curăţă peştele de solzi şi intestine, apoi se îndepărtează capetele, punându-se deoparte pentru o…
-
Friptură de raţă cu sos de portocale…
Boabele de coriandru se pisează. Ceapa se taie solzişori, morcovul se taie rondele. Portocala de curăţă de…
Reţete cu "cimbru"