• Ciorbă din cozi de vită

    Ciorbă din cozi de vită

    Carnea se spală cu apă rece de mai multe ori, apoi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează şi se lasă…

  • Borş de văcuţă

    Borş de văcuţă

    Carnea se spală cu apă rece şi se taie cubuleţe mici. Se pune la fiert în oala cu presiune, în apă cu sare.…

  • Pui de ţară umplut cu ciuperci

    Pui de ţară umplut cu ciuperci

    Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. Peste usturoi se adaugă rozmarin şi boia dulce şi se amestecă.…

  • Ciorbă cu pipote de curcan

    Ciorbă cu pipote de curcan

    Se spală şi se curăţă bine pipotele, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează când încep să fiarbă.…

  • Pilaf de orez cu legume de post

    Pilaf de orez cu legume

    Ceapa şi ardeiul se taie mărunt, morcovul se taie rondele şi se călesc împreună în puţin ulei. Când s-au…

  • Pizza cu şuncă

    Pizza cu şuncă

    Într-o tavă unsă cu ulei, se întinde, cu mâna, o parte din aluat, atât cât să se obţină o foaie subţire.…

  • Iahnie de fasole de post

    Iahnie de fasole

    Fasolea boabe se fierbe schimbându-se de 3 ori apa în care se fierbe. Legumele se curăţă şi se taie cubuleţe.…

  • Storceac de nisetru

    Storceac de nisetru

    Peştele se curăţă de intestine şi se porţionează, îndepărtându-se capul şi coada, restul tăindu-se…

  • Pizza vegetariană de post

    Pizza vegetariană

    Blatul se întinde în tava unsă cu ulei. Se pune sosul de roşii şi se presară busuioc uscat. Se distribuie…

  • Penne cu ciuperci şi carne de porc la cuptor

    Penne cu ciuperci şi carne de porc…

    Condimentele se călesc într-o lingură de ulei de măsline. Se adaugă apoi ceapa, ardeiul şi usturoiul, toate…

  • Pui cu ardei copt

    Pui cu ardei copt

    Ardeiul se coace şi se curăţă. Bucăţile de pui se călesc în puţin ulei. Când sunt rumenite se adaugă…

  • Salată de ardei copţi I

    Salată de ardei copţi I

    Se coc ardeii, întorcându-i pe toate părţile ca să nu se ardă prea tare şi nici să rămână cruzi. Se…

  • Ciorbă de perișoare

    Ciorbă de perișoare

    Oasele de vită se fierb cu puţină sare, până se desprinde carnea de pe ele. Se spumează dacă este nevoie.…

  • Ciorbă de perișoare

    Ciorbă de perișoare

    Oasele de vită se fierb cu puţină sare, până se desprinde carnea de pe ele. Se spumează dacă este nevoie.…

  • Ciorbă de perișoare

    Ciorbă de perișoare

    Oasele de vită se fierb cu puţină sare, până se desprinde carnea de pe ele. Se spumează dacă este nevoie.…

  • Pulpă de curcan cu legume la cuptor

    Pulpă de curcan cu legume la cuptor

      Pulpele de curcan se crestează cu un cuţit şi se aşează într-un vas termorezistent uns cu ulei…

  • Budincă de cartofi cu ardei gras

    Budincă de cartofi cu ardei gras

    Se fierb cartofii în coajă, se scurg, se curăţă de coajă şi se taie cuburi. Ardeiul se curăţă de cotor…

  • Rulouri cu şuncă şi caşcaval

    Rulouri cu şuncă şi caşcaval

    Ardeiul şi ceapa se curăţă şi se dau prin robot. Pasta rezultată se amestecă cu muştarul, se condimentează…

  • Rulouri cu şuncă şi caşcaval

    Rulouri cu şuncă şi caşcaval

    Ardeiul şi ceapa se curăţă şi se dau prin robot. Pasta rezultată se amestecă cu muştarul, se condimentează…

  • Peşte cu ardei copt

    Peşte cu ardei copt

    Roşiile se coc şi se lasă să se răcească. Se curăţă de coajă şi se strivesc cu ajutorul unei furculiţe.…

  • Ghiveci de legume de post

    Ghiveci de legume

    Ceapa şi ardeiul gras se taie cubuleţe, iar morcovii se taie rondele şi se călesc împreună în puţin ulei.…

  • Ardei umpluți cu ciuperci de post

    Ardei umpluți cu ciuperci

    Morcovul, ţelina şi ceapa se taie cubuleţe. Se călesc în puţin ulei. Se adaugă orezul spălat, ciupecile…

  • Somn cu legume la cuptor

    Somn cu legume la cuptor

    Peştele se curăţă şi se taie rondele. Se presară cu sare şi se lasă să stea 30 de minute. Între timp…

  • Cartofi cu roşii la cuptor de post

    Cartofi cu roşii la cuptor

    Cartofii se taie rondele, se amestecă cu sare, piper şi ulei de măsline, apoi se pun într-un vas termorezistent.…

  • Vinete umplute cu piept de pui

    Vinete umplute cu piept de pui

    Vinetele se spală, se taie pe jumătate, se scobesc cu ajutorul unei linguriţe, se freacă la interior cu sare…

  • Legume mexicane de post

    Legume mexicane

    Ceapa, morcovul şi ardeiul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi fasolea…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro