• Varză murată călită cu afumătură

    Varză murată călită cu afumătură

    Se toacă varza în fâşii subţiri, se taie mărunt ceapa, ardeii, roşiile, ţelina şi se pun toate într-o…

  • Varză murată călită cu afumătură

    Varză murată călită cu afumătură

    Se toacă varza în fâşii subţiri, se taie mărunt ceapa, ardeii, roşiile, ţelina şi se pun toate într-o…

  • Tocăniţă de ardei copţi de post

    Tocăniţă de ardei copţi

    Se coc ardeii. Se curăţă ardeii copţi de coajă şi cotoare şi se taie în 2 de-a lungul. Se curăţă ceapa.…

  • Rasol de raci

    Rasol de raci

    Se pun legumele la fiert împreună cu condimentele. Se spală racii bine în mai multe ape, după care se curăţă…

  • Ciorbă de pui a la grec

    Ciorbă de pui a la grec

    Se pune la fiert puiul în apă cu sare şi se spumează. Se adaugă o jumătate de ţelină, ceapa întreagă,…

  • Pilaf roşu cu legume

    Pilaf roşu cu legume

    Se curăţă legumele şi se spală. Se căleşte ceapa. După ce devine sticloasă se pun rădăcinoasele. Apoi…

  • Sos ragu pentru paste

    Sos ragu pentru paste

    Legumele se curăţă şi se toacă mărunt. Într-o cratiţă se încinge puţin ulei de măsline şi se înăbuşesc…

  • Ciorbă de peşte

    Ciorbă de peşte

    Se pun la fiert peştii mici şi tacâmurile de peşte, împreună cu legumele şi 1 lingură de sare. Dupa o…

  • Ghiveci de legume la cuptor de post

    Ghiveci de legume la cuptor

    Se curăţa şi se taie în bucăţi fiecare legumă în parte. Într-o cratiţă mare se pune la încins uleiul,…

  • Ciorbă de cartofi de post

    Ciorbă de cartofi

    Se rad morcovul, pătrunjelul, ceapa, ţelina. Se călesc în puţin ulei. Se pun la fiert cartofii tăiaţi cuburi…

  • Tocăniţă de cartofi cu afumătură

    Tocăniţă de cartofi cu afumătură

    Se prăjeşte costiţa afumată. Se adaugă ceapa şi roşiile, după 15 minute se pun şi ardeiul gras şi gogoşarul.…

  • Ciorbă rădăuţeană

    Ciorbă rădăuţeană

    Se pune pieptul la fiert cu 1 lingură de sare cu vârf. Se curăţă şi se taie legumele în felii mari. Acestea…

  • Friptură de porc cu sos caramel

    Friptură de porc cu sos caramel

    Carnea de porc (de preferat poală de porc) se taie bucăţele mici, cât o îmbucătură. Se căleşte fără…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro