• Somn cu legume la cuptor

    Somn cu legume la cuptor

    Peştele se curăţă şi se taie rondele. Se presară cu sare şi se lasă să stea 30 de minute. Între timp…

  • Cartofi cu roşii la cuptor de post

    Cartofi cu roşii la cuptor

    Cartofii se taie rondele, se amestecă cu sare, piper şi ulei de măsline, apoi se pun într-un vas termorezistent.…

  • Vinete umplute cu piept de pui

    Vinete umplute cu piept de pui

    Vinetele se spală, se taie pe jumătate, se scobesc cu ajutorul unei linguriţe, se freacă la interior cu sare…

  • Legume mexicane de post

    Legume mexicane

    Ceapa, morcovul şi ardeiul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi fasolea…

  • Pilaf de gâscă

    Pilaf de gâscă

    Pieptul de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert 30 de minute, se adaugă şi legumele în…

  • Ciorbă de mânzat

    Ciorbă de mânzat

    Carnea de mânzat se pune la fiert în oala sub presiune, în apă cu sare. După ce se spumează foarte bine,…

  • Ciorbă de mânzat

    Ciorbă de mânzat

    Carnea de mânzat se pune la fiert în oala sub presiune, în apă cu sare. După ce se spumează foarte bine,…

  • Salată bulgărească

    Salată bulgărească

    Ouăle se fierb tari. Ardeiul se taie fâşii subţiri. Roşiile se taie felii. Castraveţii se taie rondele.…

  • Ciorbă de afumătură

    Ciorbă de afumătură

    Se curăţă carnea de pe osul ciolanului şi se taie cubuleţe. Osul se pune la fiert împreună cu bucăţile…

  • Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă afumată

    Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă…

    Cartofii se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare. Din momentul în care…

  • Pilaf cu pipote de pui

    Pilaf cu pipote de pui

    Se spală pipotele de pui şi se pun la fiert într-o oală cu apă şi sare. Dacă se formează spumă, aceasta…

  • Tocăniţă cu păstăi de post

    Tocăniţă cu păstăi

    Ceapa, ardeiul şi morcovul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei. Când legumele sunt gata călite,…

  • Ciuperci cu ardei

    Ciuperci cu ardei

    Căliţi ceapa în unt, adăugaţi ardeii tocaţi şi ciupercile tăiate mărunt, cimbrul, sarea şi piperul.…

  • Ciuperci cu ardei

    Ciuperci cu ardei

    Căliţi ceapa în unt, adăugaţi ardeii tocaţi şi ciupercile tăiate mărunt, cimbrul, sarea şi piperul.…

  • Friptură de pui pe pat de legume

    Friptură de pui pe pat de legume

    Se aşează în tavă un rând de rondele de morcov, felii de ardei tăiat subţire, 3-4 linguri de apă, 1 pahar…

  • Tocăniţă de cartofi cu mazăre de post

    Tocăniţă de cartofi cu mazăre

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei încins. Când ceapa capătă o culoare aurie, se adaugă ardeiul…

  • Tocăniţă de cartofi cu mazăre de post

    Tocăniţă de cartofi cu mazăre

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei încins. Când ceapa capătă o culoare aurie, se adaugă ardeiul…

  • Ciorbă de pui

    Ciorbă de pui

    O oală de 8-10 litri se umple pe jumătate cu apă. Se adaugă carnea de pui şi sare după gust. Se pune la…

  • Musaca de cartofi de post

    Musaca de cartofi

    Cartofii se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt fierţi se curăţă de coajă şi se taie rondele. Ceapa,…

  • Musaca de cartofi de post

    Musaca de cartofi

    Cartofii se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt fierţi se curăţă de coajă şi se taie rondele. Ceapa,…

  • Cannelloni cu carne şi sos bechamel

    Cannelloni cu carne şi sos bechamel

    Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit; se adaugă ardeii tăiaţi fâşii, apoi carnea şi se fierbe până…

  • Cannelloni cu carne şi sos bechamel

    Cannelloni cu carne şi sos bechamel

    Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit; se adaugă ardeii tăiaţi fâşii, apoi carnea şi se fierbe până…

  • Cannelloni cu carne şi sos bechamel

    Cannelloni cu carne şi sos bechamel

    Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit; se adaugă ardeii tăiaţi fâşii, apoi carnea şi se fierbe până…

  • Crap cu legume la cuptor

    Crap cu legume la cuptor

    Peştele se curăţă de solzi şi se despică de-a lungul şirei spinării. Se presară cu sare şi se lasă…

  • Budincă de pui

    Budincă de pui

    Se fierbe carnea de pui şi se taie fâşii. Ouăle se bat cu smântâna, adăugându-se sarea şi piperul. Se…

  • Varză murată călită cu afumătură

    Varză murată călită cu afumătură

    Se toacă varza în fâşii subţiri, se taie mărunt ceapa, ardeii, roşiile, ţelina şi se pun toate într-o…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro