• Rasol de curcan

    Rasol de curcan

    Aripa de curcan se pune la fiert cu sare, se spumează, apoi se adaugă celelalte condimente şi se fierbe timp…

  • Hamsii marinate

    Hamsii marinate

    Hamsiile se curăţă de solzi şi intestine. Se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare, se…

  • Beef Stroganoff la slow cooker

    Beef Stroganoff la slow cooker

    Cubuleţele de vită, ceapa tăiată rondele, usturoiul tăiat feliuţe, ciupercile tăiate felii, supa de vită,…

  • Supa de pui la slow cooker

    Supa de pui la slow cooker

    Pulpele, ceapa şi morcovii tăiaţi pe jumătate, căţeii de usturoi întregi, se pun în vasul ceramic de la…

  • Şalău rasol

    Şalău rasol

    Şalăul se curăţă de solzi şi intestine. Se taie în bucăţi. Cartofii tăiaţi în patru, ceapa întreagă…

  • Friptură din pulpă de mistreţ la slow cooker

    Friptură din pulpă de mistreţ la…

    Carnea se pune la marinat pentru 24-48 de ore, astfel: Ţelina se taie felii subţiri. Ceapa se taie solzişori.…

  • Gogonele murate

    Gogonele murate

    Se aranjează în borcan gogonelele şi morcovii, alternând cu usturoi tăiat felii şi beţe subţiri de hrean.…

  • Salată de gogonele cu gogoşari

    Salată de gogonele cu gogoşari

    Gogoşarii se spală, se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie felii. Gogonelele se spală şi apoi se…

  • Gogoșari umpluți cu varză

    Gogoșari umpluți cu varză

    Varza se toacă mărunt. Morcovii şi ţelina se dau pe răzătoare şi se adaugă peste varză. Se adaugă sarea…

  • Salată de gogoşari cu conopidă

    Salată de gogoşari cu conopidă

    Gogoşarii se spală şi se taie felii de grosimea unui deget. Conopida se desface în bucheţele mici. Morcovul…

  • Anghilă la cuptor cu roşii şi lămâie

    Anghilă la cuptor cu roşii şi lămâie

    Anghila se curăţă, se îndepărtează pielea, apoi se porţionează. Bucăţile se aranjează într-un vas…

  • Fazan în vin la slow cooker

    Fazan în vin la slow cooker

    Baconul se taie fâşii subţiri. Ceapa se toacă mărunt. Fazanul întreg, bine spălat şi uscat, se rumeneşte…

  • Piept de pui în stil indian

    Piept de pui în stil indian

    Ardeii se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie cubuleţe. Pieptul de pui se taie şi el cuburi. Usturoiul…

  • Raţă pe varză

    Raţă pe varză

    Se pregăteşte o supă de pui din spinare, aripi şi măruntaie. Se pun toate la fiert în apă rece cu sare,…

  • Coq au vin la slow cooker

    Coq au vin la slow cooker

    Kaizerul se taie fâşii, apoi se căleşte în unt. Se lasă până se rumeneşte bine. Se scot pe o farfurie,…

  • Lebăr de casă de Crăciun

    Lebăr de casă

    Lebăr sau lebărvurşt este un preparat foarte des întâlnit pe masa de Crăciun. La prepararea lebărului de…

  • Baby macrou în sos de muştar

    Baby macrou în sos de muştar

    Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşează macroul eviscerat şi spălat foarte bine cu apă rece. Separat…

  • Roşii murate

    Roşii murate

    Roşiile se spală cu apă rece. Pe fundul borcanului se aşează 2-3 frunze de ţelină şi 4-5 beţe subţiri…

  • Curcan în vin la slow cooker

    Curcan în vin la slow cooker

    Pulpa de curcan se porţionează, apoi se rumeneşte în unt. Ceapa tăiată solzişori şi morcovii tăiaţi…

  • Cartofi cu ciuperci şi bulion la cuptor de post

    Cartofi cu ciuperci şi bulion la cuptor

    Cartofii se curăţă, se taie pe jumătate, apoi se taie felii. Se pun într-o tavă unsă cu ulei. Peste cartofi…

  • Păstrăv cu cimbru la cuptor

    Păstrăv cu cimbru la cuptor

    Sucul de lămâie se amestecă cu ulei de măsline, sare, piper şi cimbru. Într-un vas termorezistent se pun…

  • Pui cacciatore la slow cooker

    Pui cacciatore la slow cooker

    Pulpele de pui se usucă cu şerveţele absorbante, apoi se trec prin făină şi se prăjesc puţin în 2-3 linguri…

  • Rasol de gâscă

    Rasol de gâscă

    Carnea de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează când este nevoie. Se adaugă ceapa, morcovul,…

  • Tocană de legume cu peşte la grătar

    Tocană de legume cu peşte la grătar

    Vinetele se curăţă de coajă în şuviţe, se taie rondele, apoi se presară cu sare şi se lasă timp de 30…

  • Stufat de pui

    Stufat de pui

    Într-un vas se încinge uleiul şi se prăjesc puţin pulpele de pui, rumenindu-se frumos pe ambele părţi.…

  • Orez cu fasole boabe

    Orez cu fasole boabe

    Kaizerul se taie şi se pune la prăjit, fără ulei, la foc mic, până devine crocant. Se adaugă ceapa, apoi…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro