-
Vinete umplute cu piept de pui
Vinetele se spală, se taie pe jumătate, se scobesc cu ajutorul unei linguriţe, se freacă la interior cu sare…
-
Ruladă din piept de pui în crustă…
Fiecare piept de pui se taie pe jumătate, rezultând astfel patru bucăţi. Fiecare bucată se bate foarte bine…
-
Piept de pui în sos de smântână…
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent. Usturoiul se pisează şi…
-
Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval…
Pieptul de pui se taie în fileuri subţiri. Se presară sare şi piper. Pe jumătate de fileu se pune caşcaval…
-
Pui grătar cu ou, crutoane şi salată…
Se pregăteşte pieptul de pui la grătar: pieptul se taie în fileuri subţiri, iar usturoiul se pisează şi…
-
Piept de pui umplut cu spanac
Spanacul se spală bine, apoi se opăreşte în apă cu sare. Se scurge de apă şi se taie fâşii. Ouăle se…
-
Spirale cu sos de roşii şi piept de…
Spiralele se pun la fiert în apă cu sare şi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Separat se pregateşte…
-
Tortellini cu piept de pui, ciuperci…
Ceapa şi usturoiul se taie mărunt, apoi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi pieptul de pui…
-
Ciuperci cu maioneză şi piept de pui
Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare. Se lasă să se răcească şi apoi se taie cubuleţe. Ciupercile se…
-
Şniţel din piept de pui
Pieptul de pui de taie fâşii foarte subţiri. Se presară cu sare şi piper. Se pregăteşte oul bătut şi…
-
Salată de boeuf
Cea mai bună salată boeuf se obţine fierbând zarzavatul împreună cu carnea (supa). Pieptul de pui spălat…
-
Musaca de cartofi cu piept de pui
Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat carne. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se…
-
Budincă de pui
Se fierbe carnea de pui şi se taie fâşii. Ouăle se bat cu smântâna, adăugându-se sarea şi piperul. Se…
-
Penne cu piept de pui şi sos alb la…
Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare. Separat se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pastele…
-
Ruladă din piept de pui
Pieptul de pui se taie pe jumătate. Se ia o jumătate de piept şi se taie astfel încât să nu fie prea gros.…
-
Ciorbă rădăuţeană
Se pune pieptul la fiert cu 1 lingură de sare cu vârf. Se curăţă şi se taie legumele în felii mari. Acestea…
Reţete cu "piept de pui"