• Prăjitură cu gem şi glazură de albuş

    Prăjitură cu gem şi glazură de albuş

    Se amestecă bine gălbenuşurile cu zahărul, apoi se adaugă făina, smântâna şi praful copt. Se obţine…

  • Prăjitura albinuţa

    Prăjitura albinuţa

    Se amestecă ouăle cu zahărul, laptele, mierea şi ouăle. Se pun la foc mic şi se amestecă continuu până…

  • Brioşe cu miere de albine

    Brioşe cu miere de albine

    Se amestecă făina cu praful de copt, bicarbonatul şi sarea. Oul se bate, se pune mierea şi se amestecă bine.…

  • Tartă cu spanac şi ou fiert de Paşti

    Tartă cu spanac şi ou fiert

    Aceasta este o reţetă tradiţională italiană pentru Paşti. Ea reprezintă o plăcintă umplută în general…

  • Pască cu brânză de Paşti

    Pască cu brânză

    Făina se amestecă cu praful de copt, se adaugă zahărul, zahărul vanilat, sarea, oul şi untul sau margarina.…

  • Prăjitură cu mere

    Prăjitură cu mere

    Merele se curăţă de coajă şi de sâmburi, se rad şi se călesc în ulei adăugându-se şi scorţişoara.…

  • Caise

    Caise

    Ouăle se amestecă cu uleiul, zahărul şi coaja de lămâie. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt…

  • Prăjitură însiropată cu nucă

    Prăjitură însiropată cu nucă

    Albuşurile se bat spumă cu 100 g zahăr. Gălbenuşurile se freacă cu restul de zahăr. Peste gălbenuşuri…

  • Brioşe cu ciocolată şi cremă de portocale Mărţişor

    Brioşe cu ciocolată şi cremă de…

    Apa împreună cu cacaua se pune la fiert. Se amestecă bine, se lasă să dea un clocot, apoi se ia de pe foc…

  • Prăjitură cu morcov

    Prăjitură cu morcov

    Ouăle se bat cu zahărul timp de 10 minute. Se adaugă uleiul, se încorporează, apoi se adaugă făina cu praful…

  • Naan - pâine indiană

    Naan - pâine indiană

    În vasul maşinii de făcut pâine, se pun ingredientele, mai întâi cele lichide, apoi cele solide. Prima dată…

  • Cuşma lui Guguţă

    Cuşma lui Guguţă

    Cuşma lui Guguţă este un tort sub formă de piramidă construit din clătite umplute cu vişine. Reţeta îşi…

  • Negresă cu crema de vanilie de post

    Negresă cu crema de vanilie

    Făina se amestecă cu zahărul, cacaua, praful de copt şi zahărul vanilat. Se adaugă uleiul şi laptele (apa).…

  • Brioşe cu smochine şi cacao

    Brioşe cu smochine şi cacao

    Ouăle se bat spumă cu zahărul. Se adaugă apoi laptele şi untul topit. Făina se amestecă cu praful de copt…

  • Prăjitură cu brânză dulce

    Prăjitură cu brânză dulce

    Ingredientele se amestecă bine. Din acest aluat se lasă deoparte o cantitate cât un pumn, apoi restul de întinde…

  • Brioşe cu morcov şi mere

    Brioşe cu morcov şi mere

    Făina, praful de copt, sarea şi scorţişoara se amestecă într-un castron. Ouăle, zahărul şi uleiul se…

  • Brioşe cu cremă de lămâie

    Brioşe cu cremă de lămâie

    Se preîncălzeşte cuptorul la 175 grade. Făina se amestecă cu praful de copt şi coaja de lămâie. Untul…

  • Brioșe tiramisu

    Brioșe tiramisu

    Făina se amestecă cu praful de copt şi sarea. Laptele se încălzeşte într-un vas împreună cu batornul…

  • Tartă cu struguri

    Tartă cu struguri

    Cele 2 ouă se bat cu 60 g zahăr, până se întăresc. Se adaugă treptat cele 60 g făină, praful de copt,…

  • Prăjitură cu brânză dulce şi portocale

    Prăjitură cu brânză dulce şi portocale

    Pentru aluat se amestecă ouăle şi apa cu mixerul la viteza maximă, adăugându-se treptat 150 g zahăr, 1…

  • Budincă de pere

    Budincă de pere

    Se freacă gălbenuşurile cu 75 grame unt şi cu zahărul până se dizolvă zahărul. Se bat albuşurile spumă…

  • Tarte cu fructe

    Tarte cu fructe

    Margarina se freacă cu sarea, zahărul pudră şi zahărul vanilat. Se adaugă ouăle, făina amestecată cu…

  • Prăjitură 'Negresă'

    Prăjitură 'Negresă'

    Zahărul cu untul, laptele şi cele două linguri de cacao se topesc la foc mic, până dau în clocot. Din această…

  • Papanaşi prăjiţi cu dulceaţă şi smântână

    Papanaşi prăjiţi cu dulceaţă şi…

    Se amestecă brănza de vaci cu ouăle, zahărul, sarea, zahărul vanilat şi praful de copt stins cu zeamă de…

  • Clătite americane

    Clătite americane

    Laptele, făina, zahărul, ouăle, sarea şi untul se amestecă şi se mixeaza. Se amestecă făina cu praful…

  • Brioşe cu fructe de pădure

    Brioşe cu fructe de pădure

    Ingredientele se amestecă cu mixerul până se obţine un aluat omogen. Se adaugă apoi fructele (puse la scurs…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro