Mâncăruri
- Legume (111)
- Pește și fructe de mare (167)
- Carne de porc (58)
- Carne de vită (23)
- Carne de pasăre (158)
- Carne de vânat (22)
- Carne de miel (18)
-
Doradă cu pesmet și pătrunjel la…
Peștele se eviscerează și se presară cu sare. Se pisează usturoiul și se freacă cu ulei de măsline. Pătrunjelul…
-
Pulpe de pui tandoori
Pulpele de pui se crestează și se pun într-un castron. Se presară deasupra condimentul tandoori masala, se…
-
Ton pane cu legume dulci-acrișoare
Peștele se taie rondele. Se pregătește un amestec dintr-o lingură de sos de soia, 100 ml vin alb, 50 ml apă…
-
Somn african în sos de ardei
Se aleg ardeii proaspeți și sănătoși, se curăță de cotor și de semințe și se dau la robot. Se dau la…
-
Sardine umplute cu roșii și capere
După ce se eviscerează, se spală bine și li se îndepărtează capetele, sardinelor li se îndepărtează…
-
Șprot prăjit
Peștele se curăță de solzi, se eviscerează, se spală bine, apoi se dă cu un praf de sare. Șprotul curățat…
-
Somn la grătar cu sos teriyaki
Somnul se eviscerează, se spală bine și se taie rondele. Capul și coada se vor păstra pentru o ciorbă de…
-
Saramură de știucă
Știuca se curăți de solzi, de intestine și se spală bine. Se pune pe o tavă cu grătar alături de cele…
-
Pui cu smântână și ciuperci
Se taie ciupercile feliuțe. Se pun într-o tigaie cu ulei încins. Se adaugă apă, se fierb. După asta se strecoară…
-
Doradă cu legume la grătar
Peștele se curăță de solzi și intestine, apoi se spală foarte bine. Se pisează usturoiul. Se amestecă…
-
Pulpă de căprioară cu sos de hrean…
Într-o tigaie se topește un cubuleț de unt. Se adaugă pulpa de căprioară tăvălită prin făină. Se rumenește…
-
Frigărui de creveți cu legume
Creveții sunt acoperiți cu soluția de marinare formată din ulei de măsline, supă de pui, rozmarin, sare…
-
Limbă cu sos de hrean și muștar
Se taie ceapa mărunt. Untul se pune în tigaia încinsă. Se adaugă ceapa și se călește puțin. Se adaugă…
-
Dovleac la cuptor cu brânză și muștar
Dovleacul se taie cubulețe. Se adaugă ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă. Se…
-
Iepure cu arome italiene
Bucățile de iepure se acoperă cu apă într-un wok. Se aduc la fierbere. Se sărează. Se spumează. Se adaugă…
-
Somn la cuptor cu influențe indiene
Se pisează usturoiul. Ghimbirul se toacă mărunt. Ardeiul iute uscat se mojarează. Se amestecă toate. Se adaugă…
-
Hamburger
Se taie ceapa mărunt. Se adaugă peste carnea tocată. Se toacă usturoiul mărunt. Se adaugă și acesta peste…
-
Frigărui de pui japoneze
Carnea de pui se taie bucățele mari. Peste carnea de pui se toarnă ulei, sos soia, sos hoisin, sos worchester,…
-
Lapți de crap prăjiți
Se curăță lapții de pieliță și se spală bine. Se tăvăleasc prin făină amestecată cu sare. Se prăjesc…
-
Somn prăjit cu pesmet japonez
Se curăță somnul de intestine și se spală bine. Se taie în bucăți și se sărează. Se tăvăleasc bucățile…
-
Chiftele din piept de curcan și legume…
Se dă dovlecelul prin mașina de tocat și se stoarce bine. Se dau prin mașina de tocat carnea, morcovul, ceapa…
-
de post
Dovleac la cuptor
Se curăță dovleacul de coajă și se taie cuburi. Se pun într-o tavă unsă cu ulei. Se pisează usturoiul…
-
Cartofi cu porc în untură la cuptor
Se taie ceapa mărunt. Se taie cartofii felii Se pune carnea cu untură într-o tigaie și se ține pe foc până…
-
Șalău la cuptor în stil asiatic
Șalăul se curăță de solzi și de intestine și se cresteaza pe toată suprafața, pe ambele părți. Usturoiul…
-
Macrou la cuptor pe pat de legume
Macroul eviscerat se stropește cu zeamă de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Ceapa se taie solzișori,…
-
Biban de mare cu legume la cuptor
Ceapa se taie solzișori, ardeiul se taie fâșii subțiri și se pun pe fundul unui vas termorezistent uns cu…