Pulpe de pui în lapte la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pune într-o tigaie jumătate din cantitatea de unt, se prăjesc pulpele pe ambele părţi, până capătă o culoare aurie. După ce s-au prăjit pulpele, se pun într-o tavă, se adaugă restul de unt, sare, piper, zeamă de lămâie. 

Dacă se doreşte se pun cartofi de jur împrejur. 
Se adaugă laptele şi se dă la cuptor. 
Se unge din când în când cu sosul din tavă. 
Etichete: pulpe de pui | pui
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort cu prune şi pişcoturi de şampanie Tort cu prune şi pişcoturi de şampanie

Rețeta mai nouă   Carne de porc cu ciuperci şi bulion Carne de porc cu ciuperci şi bulion

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro