-
Gulaș de căprioară
Am tăiat carnea de căprioară cubulețe potrivite pentru a nu mai fi nevoie de cuțit când va ajunge în farfurie.…
-
Pulpe de cocoș cu mere la cuptor
Pulpele de cocoș se pun la fiert în apă cu sare pentru 30-45 de minute, la oala sub presiune. Merele se taie…
-
Pizza orientală cu carne de vită
Carnea de vită fiartă se taie cubulețe. Blatul de pizza se întinde uniform într-o tavă unsă cu ulei. Se…
-
Coaste de miel la cuptor cu sos de vin…
Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei de măsline şi condimente, sare şi piper, iar cu amestecul rezultat…
-
Rață la cuptor
Usturoiul se pisează şi se amestecă cu condimentele obţinându-se o pastă. Cu aceasta, se unge raţa atât…
-
Ceafă de porc marinată la grătar
Ceafa se taie felii de grosimea unui deget. Bucăţile de carne se aşează într-un vas, se presară cu sare,…
-
Friptură de raţă cu sos de portocale…
Boabele de coriandru se pisează. Ceapa se taie solzişori, morcovul se taie rondele. Portocala de curăţă de…
-
Beef Stroganoff la slow cooker
Cubuleţele de vită, ceapa tăiată rondele, usturoiul tăiat feliuţe, ciupercile tăiate felii, supa de vită,…
-
Friptură de curcan în sos de vin cu…
Se face un amestec de condimente cu sare şi ulei, cu care se ung foarte bine bucăţile de carne. Usturoiul se…
-
Piept de gâscă cu ciuperci la slow…
Boabele de coriandru se pisează. Se îndepărtează pielea de pe pieptul de gâscă, apoi se taie pe jumătate.…
-
Curcan cu ierburi la cuptor
Usturoiul se pisează cu sare şi piper. Se freacă cu ulei şi apoi se diluează cu vinul. Se adaugă condimentele…
-
Friptură de curcan cu sos de muştar…
Se pregăteşte un amestec din vin, ulei şi muştar, pe care îl aromatizăm cu rozmarin, măghiran, cimbru,…
-
Salată Niçoise
Cartofii se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Ouăle se fierb şi ele. Se pregăteşte dressingul pentru…
-
Cocktail de legume în sos teriyaki
Cartofii tăiaţi felii, dovleceii tăiaţi şi ei felii, se amestecă cu fâşiile de ardei, ceapa solzişori…
-
Curcan la cuptor în sos de muştar
Se prepară o soluţie de marinare din vin, rozmarin, maghiran, cimbru, sare, piper şi cele trei tipuri de muştar.…
-
Friptură de curcan cu sos de vin la…
Pulpele de curcan se spală cu apă rece, se usucă cu şerveţele de hârtie, apoi se crestează cu ajutorul…
-
de post
Legume mexicane
Ceapa, morcovul şi ardeiul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi fasolea…
-
Piept de gâscă cu sos de smântână
Pieptul de gâscă se spală bine în apă rece şi se pune la fiert cu sare. După ce a fiert se scoate din apă,…
-
de post
Mazăre cu roşii
Într-o cratiţă se încinge uleiul. Se adaugă mazărea, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate bucăţi…
-
Pui în sos de roşii cu ciuperci şi…
Într-un vas termorezistent se pune ulei cât să acopere fundul vasului. Se adaugă carnea dezosată şi tăiată…
Reţete cu "măghiran"