-
Nuci umplute cu cremă de unt și ciocolată
Untul rece se taie cuburi. Peste el se cerne făina și se adaugă zahărul și sare. Se amestecă până se obține…
-
Prăjitură cu mere și aluat ras
Zahărul pudră se amestecă cu laptele, ouăle, uleiul, și bicarbonatul de sodiu. Se adaugă făină până…
-
Cheesecake cu lămâie
Gelatina se pune la înmuiat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Biscuiții se mărunțesc în robot, apoi…
-
Prăjitură cu prune
Făina se amestecă cu un plic de zahăr vanilat, cu zahăr pudră, sarea, praful de copt, coaja rasă de lămâie…
-
Prăjitură cu prune
Făina se amestecă cu un plic de zahăr vanilat, cu zahăr pudră, sarea, praful de copt, coaja rasă de lămâie…
-
Ruladă de bezea cu zmeură
Albușurile se bat foarte bine cu mixerul până se obține o spumă. Se adaugă zahărul și spuma se bate in…
-
Coșulețe de ciocolată cu cremă de…
Se amestecă făina cu cacaua, zahărul și sarea. Se adaugă untul și brandy și se amestecă până se obține…
-
Cannoli
Făina se amestecă cu zahărul,un praf de sare, și untul. Se adaugă gălbenușul și vinul. Se formează un…
-
Prăjitură cu cafea
Ouăle se bat cu un praf de sare. Se adaugă zahărul și se freacă foarte bine până se obține o cremă. Se…
-
Tort imperial cu ciocolată
Se amestecă amidonul cu făina, praful de copt si cacaua, apoi se cern. Untul se freacă cu 40 g de zahăr până…
-
Mărțișor
Mousse de căpșuni cu ciocolată albă
Portocalele se storc. Căpşunile împreună cu zahărul pudră şi 3 linguri de suc de portocale se amestecă…
-
Mărțișor
Mousse de căpșuni cu ciocolată albă
Portocalele se storc. Căpşunile împreună cu zahărul pudră şi 3 linguri de suc de portocale se amestecă…
-
Ton caramelizat
Tonul se curăţă şi se taie rondele. Rondelele de ton se presară cu sare, ghimbir ras, făină şi zahăr…
-
Tort Tiramisu
Albuşurile se separă de gălbenuşuri şi se bat bine până se obţine o bezea tare. Gălbenuşurile se bat…
-
Cupe de ciocolată cu spumă de fructe…
Crema mascarpone se freacă bine cu zahărul pudră. Se adaugă fructele de pădure şi se amestecă. Separat,…
-
Tort de cacao cu nucă
Se pregăteşte mai întâi blatul: Făina se amestecă cu praful de copt şi cacaua. Se separă ouăle, iar albuşurile…
-
Prăjitură cu bulion
Prima dată se pregătesc foile. Ouăle se freacă cu zahărul, până când acesta se dizolvă, apoi se adaugă…
-
Minitort cu cremă de lămâie şi frişcă
Facem amestecul pentru blat pentru 4 tortuleţe inimioară. Iar crema o vom prepara doar pentru unul singur, celelalte…
-
Tartă rustică cu mere, gutui şi nuci
Se pregăteşte aluatul pentru tartă. Se amestecă făina cu un praf de sare, apoi se adaugă margarina topită,…
-
Mărţişor
Cupe de ciocolată albă cu spumă de…
Ciocolata se topeşte pe baie de apă. Se aşează una în alta 2 hârtii mici pentru brioşe, iar hârtia din…
-
Prăjitură cu mere şi brânză dulce
În vasul de la maşina de făcut pâine se pun ingredientele pentru aluat: mai întâi laptele călduţ, ouăle,…
-
Plăcintă cu dovleac
Se frământă un aluat din făină, apă, sare, borş şi 2 linguri de ulei. Se lasă aluatul să se odihnească…
-
Macarons cu cremă de ciocolată
Se bat albuşurile spumă. Se adaugă zahărul şi se bate în continuare cu mixerul până se obţine o bezea…
-
Brioşe "Spidernet"
Se amestecă zahărul pudră cu crema de brânză. Se adaugă colorantul galben, apoi cel rosu, în cantitate…
-
Brioşe "Catifea Roşie"
Se amestecă separat făina cu praful se copt, sarea şi cacaua. Untul se freacă cu zahărul. Se adaugă ouăle…
-
Minitarte cu struguri
Margarina se topeşte şi se amestecă cu făina. Se adaugă zahărul pudră şi gălbenuşurile şi se omogenizează.…
Reţete cu "zahăr pudră"