-
Spirale cu şuncă şi caşcaval
Aluatul foietaj se desface şi se unge pe jumătate cu muştar Dijon. Se aranjează, apoi feliile de şuncă,…
-
Cartofi în coajă la cuptor
Cartofii se spală foarte bine cu ajutorul unei perii. Se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb doar pe jumătate,…
-
Pizza cu cârnaţi de casă
O parte din aluatul pregătit se întinde uniform într-o tavă unsaă cu ulei. Se pune pe toată suprafaţa sos…
-
Pizza "hot dog"
Faţă de aluatul de bază pentru pizza, se pot adăuga nişte seminţe de chimen. Din aluatul crescut se ia o…
-
Omletă cu ardei şi ciuperci
Ardeiul se taie fâşii, ceapa se taie solzişori. Se căleşte ceapa într-o lingură sau 2 de ulei. Se adaugă…
-
Roşii umplute cu omletă
Roşiile se spală, apoi se scobesc de miez, astfel încât să rămână peretele roşiilor, întreg. Roşiile…
-
Felii de cartofi cu ou şi telemea
Cartofii se taie felii foarte subţiri, folosind răzătoarea. Feliile de cartofi se stropesc cu ulei, se adaugă…
-
Quesadilla cu salsa de roşii
Se îndepărtează miezul de la roşii şi se taie cuburi mici. Roşiile tăiate astfel se amestecă cu busuioc…
-
de post
Ciuperci umplute cu legume
Ciupercile se spală sub jet de apă rece, apoi se curăţă de coajă, îndepărtându-li-se picioruşele. Pălăriile…
-
Omletă cu kaizer şi ceapă verde
Ceapa verde tăiată mărunt se căleşte în 2-3 linguri de ulei. Peste ceapa călită se adaugă kaizerul tăiat…
-
Buzunare de porc umplute cu porumb
Muşchiul de porc se taie în bucăţi, apoi la fiecare bucată se taie un buzunar, care se va umple ulterior.…
-
Tortilla cu spanac
Cantităţile sunt pentru 2 porţii. Spanacul se spală foarte bine în apă rece, apoi se opăreşte timp de…
-
Şniţele din piept de curcan umplute…
Pieptul de curcan se taie în fileuri subţiri. Fiecare fileu se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se presară…
-
Penne all' arrabbiata
Usturoiul tocat mărunt şi ardeii tăiaţi rondele se pun la călit în ulei pentru 30 de secunde. Se adaugă…
-
Tortellini cu caşcaval şi cârnaţi…
Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se scurg într-o…
-
Cocktail de legume în sos teriyaki
Cartofii tăiaţi felii, dovleceii tăiaţi şi ei felii, se amestecă cu fâşiile de ardei, ceapa solzişori…
-
Fettuccine cu sparanghel
Sparanghelul se spală cu apă rece, se curăţă de partea de la bază, apoi se pune la fiert în apă cu sare.…
-
Ouă coapte la cuptor
În două vase termorezistente se pune câte un cubuleţ de unt. Se întinde untul pe toata suprafaţa vaselor.…
-
Ouă ochiuri în sos de roşii
Se taie mărunt ceapa, usturoiul şi ardeiul iute. Se călesc împreună în puţin ulei. Se adaugă roşiile…
-
Pulpe umplute
Se bat pulpele, se sărează şi se piperează după gust. De asemenea se pune şi busuioc deoarece îi va da…
-
Cartofi Byron
Cartofii se spală foarte bine şi se coc în tavă în cuptor la 200 grade timp de o oră. Se lasă să se răcorească…
-
Pizza cu şuncă
Într-o tavă unsă cu ulei, se întinde, cu mâna, o parte din aluat, atât cât să se obţină o foaie subţire.…
-
Ruladă din piept de pui cu kaizer şi…
Pieptul de pui se taie bucăţi şi se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se condimentează cu sare, piper, ghimbir,…
-
Rulouri de cârnați în aluat foietaj
Aluatul de foietaj se întinde pe suprafaţa de lucru tapetată cu făină. Aluatul se întinde cu sucitorul,…
-
de post
Pizza vegetariană
Blatul se întinde în tava unsă cu ulei. Se pune sosul de roşii şi se presară busuioc uscat. Se distribuie…
-
Aripioare de pui cu caşcaval la cuptor
Usturoiul se curăţă şi se pisează cu sare, apoi se freacă cu puţin ulei de măsline, până devine ca o…
Reţete cu "cașcaval"