-
Rulouri cu şuncă şi caşcaval
Ardeiul şi ceapa se curăţă şi se dau prin robot. Pasta rezultată se amestecă cu muştarul, se condimentează…
-
Pateuri cu piept de pui şi caşcaval
Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna şi pătrunjelul tocat. Se adaugă sare dacă este nevoie. Pieptul…
-
Valdostana din piept de pui
Pieptul de pui la grătar se aşează într-un vas termorezistent. Peste fiecare bucată de piept se pune câte…
-
Ruladă din piept de pui în crustă…
Fiecare piept de pui se taie pe jumătate, rezultând astfel patru bucăţi. Fiecare bucată se bate foarte bine…
-
Piept de pui în sos de smântână…
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent. Usturoiul se pisează şi…
-
Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval…
Pieptul de pui se taie în fileuri subţiri. Se presară sare şi piper. Pe jumătate de fileu se pune caşcaval…
-
Cartofi evantai cu pulpă de curcan
Cartofii se curăţă şi se taie în formă de evantai. În fiecare tăietură se pune o felie de kaizer, o felie…
-
Pui grătar cu ou, crutoane şi salată…
Se pregăteşte pieptul de pui la grătar: pieptul se taie în fileuri subţiri, iar usturoiul se pisează şi…
-
Pulpe de pui cu ciuperci și cașcaval
Pulpele de pui dezosate se taie cubuleţe. Cubuleţele se pun în cratiţă fără ulei şi se fierb în suc propriu,…
-
Pateuri cu ficăței de pui
Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna, pătrunjelul tăiat mărunt şi se potriveşte de sare. Aluatul de…
-
Pizza "My special"
Aluatul se întinde în tava unsă cu ulei. Se pune sosul de roşii, un strat de caşcaval ras şi apoi restul…
-
Pulpe de pui pane la cuptor
Ouăle se bat foarte bine cu sare, apoi se amestecă cu făina, laptele, piper şi busuioc până se obţine o…
-
Cabanos cu caşcaval în aluat
Se amestecă drojdia cu zahărul şi cu sarea până se înmoaie. Se adaugă făina, uleiul şi apa şi se face…
-
Cartofi cu porc la cuptor
Cartofii şi carnea se taie cubuleţe. Într-un vas termorezistent se pune puţin ulei şi apoi se adaugă carnea…
-
Spirale cu sos de roşii şi piept de…
Spiralele se pun la fiert în apă cu sare şi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Separat se pregateşte…
-
Ciuperci la grătar cu caşcaval
Se spală ciupercile. Se pun pe grătar cu faţa în jos, apoi se întorc. Se pune sare şi câte un cubuleţ…
-
Pârjoale moldoveneşti cu caşcaval
Se taie ceapa în sferturi şi se căleşte un pic în ulei încins. Carnea se taie în bucăţele mici şi se…
-
Tortellini cu piept de pui, ciuperci…
Ceapa şi usturoiul se taie mărunt, apoi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi pieptul de pui…
-
Musaca de curcan
Se fierbe carnea de curcan, se scoate din oală şi se pun cartofii la fiert în aceeaşi zeamă cu sare. Se face…
-
Musaca de cartofi cu piept de pui
Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat carne. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se…
-
Paste cu telemea, cașcaval și smântână
Pastele se fierb în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se scurg într-o sită…
-
Pulpe de pui umplute
Pulpele de pui dezosate se bat cu ciocanul pentru sniţele. Se condimentrează cu sare, piper şi busuioc uscat.…
-
Cannelloni cu carne şi sos bechamel
Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit; se adaugă ardeii tăiaţi fâşii, apoi carnea şi se fierbe până…
-
Budincă de pui
Se fierbe carnea de pui şi se taie fâşii. Ouăle se bat cu smântâna, adăugându-se sarea şi piperul. Se…
-
Penne cu piept de pui şi sos alb la…
Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare. Separat se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pastele…
-
Cartofi franţuzeşti
Cartofii se spală bine şi se fierb în coajă în apă cu sare. Se lasă apoi să se răcească, se curăţă…
Reţete cu "cașcaval"