• Știucă cu legume la cuptor

    Știucă cu legume la cuptor

    Știuca, bine curățată de solzi și intestine, se spală, apoi i se îndepărtează capul și coada și se…

  • Vin fiert

    Vin fiert

    Într-o oală se amestecă vinul, piperul, cuișoarele și zahărul. Se omogenizează cu o lingură. Se pune oala…

  • Vită cu cimbru și boia

    Vită cu cimbru și boia

    Pulpa de vită se pune la fiert cu legumele întregi şi condimentele. Se fierbe timp de o oră, în oala sub…

  • Pulpe de rață cu vin roșu și rozmarin

    Pulpe de rață cu vin roșu și rozmarin

    Peste pulpele de raţă de presară sare, acele de rozmarin, boabele de piper şi foile de dafin. Usturoiul se…

  • Cozi de raci în sos de vin şi usturoi

    Cozi de raci în sos de vin şi usturoi

    Se pune apă la fiert cu sare, piper boabe, foi de dafin şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri. Când începe…

  • Iepure cu sos de roşii la slow cooker

    Iepure cu sos de roşii la slow cooker

    Iepurele se porţionează, bucăţile se şterg cu şerveţele absorbante, se presară cu sare şi se lasă aproximativ…

  • Saramură de şalău

    Saramură de şalău

    Se curăţă peştele de solzi şi intestine, apoi se îndepărtează capetele, punându-se deoparte pentru o…

  • Piftie din aripioare de pui

    Piftie din aripioare de pui

    Aripioarele de pui se pun la fiert în apa în care s-au pus legumele întregi şi condimentele. Se spumează,…

  • Rasol de curcan

    Rasol de curcan

    Aripa de curcan se pune la fiert cu sare, se spumează, apoi se adaugă celelalte condimente şi se fierbe timp…

  • Hamsii marinate

    Hamsii marinate

    Hamsiile se curăţă de solzi şi intestine. Se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare, se…

  • Friptură din pulpă de mistreţ la slow cooker

    Friptură din pulpă de mistreţ la…

    Carnea se pune la marinat pentru 24-48 de ore, astfel: Ţelina se taie felii subţiri. Ceapa se taie solzişori.…

  • Salată de gogonele cu gogoşari

    Salată de gogonele cu gogoşari

    Gogoşarii se spală, se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie felii. Gogonelele se spală şi apoi se…

  • Gogoşari umpluți cu varză

    Gogoşari umpluți cu varză

    Varza se toacă mărunt. Morcovii şi ţelina se dau pe răzătoare şi se adaugă peste varză. Se adaugă sarea…

  • Salată de gogoşari cu conopidă

    Salată de gogoşari cu conopidă

    Gogoşarii se spală şi se taie felii de grosimea unui deget. Conopida se desface în bucheţele mici. Morcovul…

  • Saramură de mreană

    Saramură de mreană

    Peştele se curăţă de solzi şi intestine. Se spală cu apă rece. Se taie în două pe lungime, apoi fiecare…

  • Fazan la cuptor

    Fazan la cuptor

    Fazanul proaspăt vânat, necurăţat de pene, se pune la fezandat cu capul în jos, într-o încăpere cu temperatură…

  • Macrou marinat la rece

    Macrou marinat la rece

    Macroul se curăţă de intestine, se spală foarte bine. Se taie rondele de grosime aproximativ 1 cm. Se aranjează…

  • Gogoşari umpluţi cu struguri şi conopidă

    Gogoşari umpluţi cu struguri şi conopidă

    Gogoşarii, strugurii şi conopida se spală cu apă rece. Se scot cotoarele de la gogoşari, conopida se rupe…

  • Gogoşari în oţet

    Gogoşari în oţet

    Gogoşarii se spală şi se taie felii pentru a se aranja mai bine în borcan. Într-un borcan se aranjează felii…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro