• Ardei umpluți la slow cooker

    Ardei umpluți la slow cooker

    Peste carnea tocată se adaugă ceapa tocată mărunt, ouăle, orezul, condimentele (sare, piper, cimbru, coriandru),…

  • Paella cu midii și creveți

    Paella cu midii și creveți

    În uleiul încins se călesc ceapa tăiată julien, ardeiul tăiat felii și usturoiul tocat. Se adaugă vinul…

  • Ciorbă de căprioară

    Ciorbă de căprioară

    Carnea se pune la fiert în apă cu sare pentru 1 oră (la oala sub presiune). După ce a fiert, se scoate din…

  • Ciorbă de potroace de miel

    Ciorbă de potroace de miel

    Organele de miel se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scot măruntaiele din apă, iar zeama…

  • Plăcintă cu legume

    Plăcintă cu legume

    Ardeiul tăiat cuburi, împreună cu vânăta, se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei de măsline, se condimentează…

  • Sarmale în frunză de varză la slow cooker

    Sarmale în frunză de varză la slow…

    Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei. Vasul se ia de pe foc şi se adaugă carnea tocată, orezul, oul,…

  • Orez persan de post

    Orez persan

    Orezul se fierbe conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Peste orezul fiert se adaugă alunele şi caju, caisele…

  • Risotto cu mazăre şi porumb de post

    Risotto cu mazăre şi porumb

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă orezul şi se căleşte puţin în ulei împreună…

  • Orez cu peşte afumat

    Orez cu peşte afumat

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt. Ardeiul se taie cubuleţe şi se adaugă peste ceapă. Se călesc…

  • Pui în crustă de orez cu sos de lămâie

    Pui în crustă de orez cu sos de lămâie

    Orezul se pune la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când orezul este fiert, fără…

  • Orez cu legume şi grăsime de raţă

    Orez cu legume şi grăsime de raţă

    Într-o cratiţă se topeşte grăsimea de raţă. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în grăsimea topită,…

  • Caltaboşi de Crăciun

    Caltaboşi

    Caltaboşul este un preparat tradiţional pentru masa de Crăciun. Mai poate fi întâlnit cu denumirea de chişcă…

  • Sarmale de porc în frunză de viţă şi varză de Crăciun

    Sarmale de porc în frunză de viţă…

    Carnea de porc tocată se amestecă într-un castron cu orezul spălat, ouăle, cele 2 linguri de bulion, sare,…

  • Pilaf cu spanac de post

    Pilaf cu spanac

    Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în ulei. Peste ceapa călită se adaugă orezul spălat în…

  • Ciorbă de pui cu lobodă

    Ciorbă de pui cu lobodă

    Pulpele de pui se depielează şi se spală cu apă rece. Se pun la fiert în apă cu sare, adunând spuma care…

  • Borş de miel de Paşti

    Borş de miel

    Carnea se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează în timpul fierberii. Morcovul, pătrunjelul şi ţelina…

  • Orez cu fasole boabe

    Orez cu fasole boabe

    Kaizerul se taie şi se pune la prăjit, fără ulei, la foc mic, până devine crocant. Se adaugă ceapa, apoi…

  • Sarmale de pui în vas de ceramică la cuptor

    Sarmale de pui în vas de ceramică…

    Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat. Peste carnea tocată se adaugă ceapa tăiată mărunt, ouăle, orezul,…

  • Pilaf de orez cu legume de post

    Pilaf de orez cu legume

    Ceapa şi ardeiul se taie mărunt, morcovul se taie rondele şi se călesc împreună în puţin ulei. Când s-au…

  • Budincă de orez cu banane

    Budincă de orez cu banane

    Se fierbe orezul cu laptele şi un praf de sare. Se separă albuşurile de gălbenuşuri, iar albuşurile se bat…

  • Ardei umpluţi cu ciuperci de post

    Ardei umpluţi cu ciuperci

    Morcovul, ţelina şi ceapa se taie cubuleţe. Se călesc în puţin ulei. Se adaugă orezul spălat, ciupecile…

  • Pilaf de gâscă

    Pilaf de gâscă

    Pieptul de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert 30 de minute, se adaugă şi legumele în…

  • Pilaf cu pipote de pui

    Pilaf cu pipote de pui

    Se spală pipotele de pui şi se pun la fiert într-o oală cu apă şi sare. Dacă se formează spumă, aceasta…

  • Varză a la Cluj

    Varză a la Cluj

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Când ceapa devine transparentă, se adaugă carnea tocată şi…

  • Supă de roşii cu orez

    Supă de roşii cu orez

    Zarzavatul se taie cubuleţe şi se pune la fiert în supa de pui. Se adaugă şi roşiile decojite tăiate mărunt…

  • Ciorbă de pui

    Ciorbă de pui

    O oală de 8-10 litri se umple pe jumătate cu apă. Se adaugă carnea de pui şi sare după gust. Se pune la…

  •  
  • 1
  • 2
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro