- 
					
					
						  Piept de curcan în sos de muștar și…Pieptul de curcan se usucă cu prosoape absorbante, apoi se presară cu sare, piper şi coajă de lămâie. Într-o… 
- 
					
					
						  Sardine cu coriandru la grătarSardinele se curăţă de solzi şi intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Se presară cu sare… 
- 
					
					
						  Ouă fierte cu sos de ciuperciCeapa se taie mărunt şi se căleşte în unt până devine aurie. Se adaugă ciupercile, cubul de concentrat… 
- 
					
					
						  Iepure cu sos pestoBaconul se taie cubuleţe mici care se rumenesc într-o tigaie. După ce s-au prăjit se scot pe o farfurie. În… 
- 
					
					
						  Shakshuka cu vineteCeapa se taie mărunt şi se căleşte în două linguri de ulei de măsline. Ardeiul se taie cubuleţe, la fel… 
- 
					
					
						  Copanele de pui și cartofi la cuptor…Ciocănelele de pui se pun într-un vas termorezistent uns cu ulei. Peste ciocănele se pun cartofii tăiaţi… 
- 
					
					
						  Macrou cu maioneză și cașcaval la…Peştele se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare şi se lasă… 
- 
					
					
						  Pulpe de rață cu vin roșu și rozmarinPeste pulpele de raţă de presară sare, acele de rozmarin, boabele de piper şi foile de dafin. Usturoiul se… 
- 
					
					
						  Pulpă de curcan aromată la cuptorPulpa de curcan se taie rondele, cu tot cu os. Se presară cu sare şi piper, apoi se rumenesc în două linguri… 
- 
					
					
						  Doradă cu legume la cuptorDorada se curăţă de solzi şi intestine şi se aşează într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei. Ardeiul… 
- 
					
					
						  Iepure cu roșii, rozmarin și salvieIepurele se tranşează. Se presară cu sare, piper, salvie şi rozmarin. Se lasă să stea 20 de minute, apoi… 
- 
					
					
						 de post de postMâncare de legume în vin roșuVânăta se taie cubuleţe, care se prăjesc în 2 linguri de ulei de măsline Dovlecelul se taie şi el cuburi… 
- 
					
					
						  Baghete de peșteSe dezosează carne de peşte şi se dă de 2 ori prin maşina de tocat. Carnea tocată se amestecă cu ceapa… 
- 
					
					
						  Mâncare de gogonele cu carne de porcPulpa de porc se taie cubuleţe, care se pun la prăjit în 2 linguri de ulei până se rumenesc puţin. Gogonelele… 
- 
					
					
						  Șalău înăbușit cu sos de roșiiŞalăul se curăţă se solzi şi de insestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se taie rondele. Se… 
- 
					
					
						  Vinete cu brânză la cuptorUsturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. Brânza telemea se taie felii groase de 0,5 cm şi se ung… 
- 
					
					
						  Ton la grătar cu salsa de roșiiTonul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece şi se taie rondele de grosimea unui deget.… 
- 
					
					
						  Ton la grătar cu salsa de roșiiTonul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece şi se taie rondele de grosimea unui deget.… 
- 
					
					
						  Ouă poșate pe strat de brânzăBrânza se sfărâmă cu furculiţa şi peste ea se toarnă laptele, usturoiul pisat şi se amestecă bine. Aceste… 
- 
					
					
						  Friptură de gâscă cu bulion la cuptorPulpele de gâscă se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb la presiune timp de 30-40 de minute. Se scot din… 
- 
					
					
						  Friptură de iepure cu ierburi aromaticeIepurele se porţionează, se presară cu sare, piper, salvie, rozmarin şi se lasă să stea 10 minute. Într-o… 
- 
					
					
						  Musaca de vineteVinetele se taie rondele şi se pun pe grătarul bine încins până se rumenesc. Ceapa se taie mărunt şi se… 
- 
					
					
						  Sarmale în frunză de varză la slow…Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei. Vasul se ia de pe foc şi se adaugă carnea tocată, orezul, oul,… 
- 
					
					
						  Guvizi prăjiţiGuvizii se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare şi se lasă să… 
- 
					
					
						  Sarmale cu urdăCeapa se căleşte în puţin ulei până devine aurie. Se lasă să se răcorească puţin, apoi se amestecă… 
- 
					
					
						  Pulpă de curcan cu lămâie și rozmarin…Pulpele de curcan se fierb în oala sub presiune pentru 30 de minute. Usturoiul se pisează, una dintre lămâi… 
							 Reţete cu "sare"
						
					 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																			 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	









