- 
					
					
						
																	
					
					Pulpe aromate la cuptor
Pulpele de pui se condimentează cu sare şi piper. Se amestecă uleiul de măsline cu toate celelalte condimente,…
 - 
					
					
						
																			de post
											
					
					Cartofi cu fasole verde şi usturoi…
Cartofii se spală foarte bine cu apă rece. Se pun la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă 10 minute,…
 - 
					
					
						
																	
					
					Carne de porc cu ciuperci și bulion
Carnea de porc se fierbe pentru 20 de minute în apă cu sare, apoi se taie cubuleţe. Se călesc în puţin ulei.…
 - 
					
					
						
																	
					
					Pulpe de pui în lapte la cuptor
Se pune într-o tigaie jumătate din cantitatea de unt, se prăjesc pulpele pe ambele părţi, până capătă…
 - 
					
					
						
																	
					
					Vinete umplute cu piept de pui
Vinetele se spală, se taie pe jumătate, se scobesc cu ajutorul unei linguriţe, se freacă la interior cu sare…
 - 
					
					
						
																	
					
					Ruladă din piept de pui în crustă…
Fiecare piept de pui se taie pe jumătate, rezultând astfel patru bucăţi. Fiecare bucată se bate foarte bine…
 - 
					
					
						
																	
					
					Piept de pui în sos de smântână…
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent. Usturoiul se pisează şi…
 - 
					
					
						
																			de post
											
					
					Mâncare de spanac cu roşii
Roşiile decojite se dau la robot. Apoi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul, sarea, piperul şi, opţional,…
 - 
					
					
						
																	
					
					Ficăței cu sos de roșii
Ficăţeii de pui se spală bine cu apă rece şi se călesc în ulei. Când sunt gata, se scot într-o farfurie.…
 - 
					
					
						
																	
					
					Tocăniţă de păstăi şi carne de…
Carnea de vită se spală cu apă rece, după care se taie cubuleţe potrivit de mari. Bucăţile de carne se…
 - 
					
					
						
																	
					
					Pui grătar cu ou, crutoane şi salată…
Se pregăteşte pieptul de pui la grătar: pieptul se taie în fileuri subţiri, iar usturoiul se pisează şi…
 - 
					
					
						
																	
					
					Friptură de vită în sos de roşii…
În oala sub presiune, se pun 2-3 linguri de ulei de măsline şi se prăjesc bucăţile de carne tăiate felii…
 - 
					
					
						
																	
					
					Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă…
Cartofii se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare. Din momentul în care…
 - 
					
					
						
																	
					
					Plachie de peşte
Peştele se curăţă de solzi şi de intestine şi se spală foarte bine. Se taie în bucăţi potrivit de mari…
 - 
					
					
						
																	
					
					Piept de gâscă cu sos de smântână
Pieptul de gâscă se spală bine în apă rece şi se pune la fiert cu sare. După ce a fiert se scoate din apă,…
 - 
					
					
						
																			de post
											
					
					Ciuperci cu sos de roșii și usturoi
Ciupercile se călesc în puţin ulei. Se pisează usturoiul şi se adaugă peste ciupercile călite. Tot acum…
 - 
					
					
						
																	
					
					Friptură de curcan cu rozmarin
Într-un vas termorezistent se pune ulei de măsline, apoi se aşează bucata de pulpă. Se adaugă apoi usturoiul…
 - 
					
					
						
																	
					
					Friptură de vită cu sos de roşii…
Se spală muşchiul de vită şi se porţionează în felii groase de 1,5-2 cm. Se sărează şi se piperează.…
 - 
					
					
						
																	
					
					Pateuri cu ciuperci
Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ciupercile tăiate din conservă, usturoiul…
 - 
					
					
						
																	
					
					Cartofi cu porc la cuptor
Cartofii şi carnea se taie cubuleţe. Într-un vas termorezistent se pune puţin ulei şi apoi se adaugă carnea…
 - 
					
					
						
																	
					
					Spirale cu sos de roşii şi piept de…
Spiralele se pun la fiert în apă cu sare şi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Separat se pregateşte…
 - 
					
					
						
																	
					
					Ficăței de pui cu sos de bulion
Ceapa tăiată mărunt se căleşte în puţin ulei. Când ceapa începe să devină transparentă, se adaugă…
 - 
					
					
						
																	
					
					Ciorbă de burtă
Se fierb bine oasele, aproximativ 1 oră la oala sub presiune. Burta se decongelează (dacă este congelată)…
 - 
					
					
						
																	
					
					Tocăniţă cu ciuperci, afumătură…
Carnea de vacă se taie cubuleţe şi se pune la fiert în apă cu sare timp de 45 de minute. Într-un vas, se…
 - 
					
					
						
																	
					
					Supă de roşii cu orez
Zarzavatul se taie cubuleţe şi se pune la fiert în supa de pui. Se adaugă şi roşiile decojite tăiate mărunt…
 - 
					
					
						
																	
					
					Rasol din pulpe de pui cu legume
Se pun la fiert pulpele de pui în apă cu sare. Se îndepărtează spuma formată la fierbere. Se adaugă cartofii,…
 
							 Reţete cu "usturoi"
						
					
																	
																			
																	
																	
																	
																	
																	
																			
																	
																	
																	
																	
																	
																	
																	
																			
																	
																	
																	
																	
																	
																	
																	
																	
																	
																	









